Brandweb
Alina Stegarescu
10.01.2023
Timeline 2022 - Retrospectiva anului 2022 la Brandweb

Nu știm cum a fost anul 2022 pentru voi, dar știm că pentru #teamBrandweb anul 2022 a fost unul productiv și cu multe activități pentru echipă. Ne-am fi dorit să vă spunem cum a fost acest an pentru fiecare coleg, dar am avea nevoie să scriem 12 articole separate, cu 12 concluzii și opinii diferite. Să nu credeți că ar fi prea greu pentru noi, dar cel mai bine e totuși să venim cu niște totalizări și concluzii comune.

 Am încercat să luăm tot ce e mai bun de la anul 2022 și vom continua să lucrăm cu mai multă perseverență și ambiție în 2023 pentru a ajunge acolo unde ne dorim. 

 

Am deschis larg brațele pentru toate provocările și surprizele pe care ni le-a pregătit 2023 și vă invităm să aflați, în rândurile de mai jos, cum a fost anul 2022 pentru echipa noastră. Lectură plăcută! :))


 

#Activități de 30 de minute în pauza de prânz

 

Așa cum am spus și noi: Nu este o ocazia mai plăcută de socializare decât pauza de prânz. Să nu ne interpretați greșit. Vorbim pe tot parcursul zilei despre proiectele, activitățile și  hobby-urile noastre, dar pauza de prânz are un farmec aparte. Cine știe, cunoaște! :)) 

 

Cu scopul de a implica echipa în diverse activități interactive și creative,  ne-a venit ideea de a organiza niște activități de 30 de minute în pauza de prânz. O ocazie superbă de a vedea creativitatea și responsabilitatea fiecărui coleg față de #wellbeingul întregii echipe. Am scris poezii, am “căutat aur” (jocul Saboteur), am desenat, am jucat Kahoot și chiar am descifrat anul 2022 pentru fiecare coleg. Am apreciat inițiativa fiecărui coleg și ne-am distrat pe cinste. Deși scurte, aceste activități ne-au ajutat să ne consolidăm echipa și să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. 

 

 

#Ieșirea fetelor de 8 martie 

 

Who run the world? Girls! De Ziua Internațională a Femeilor, noi, fetele de la Brandweb, am avut parte de un prânz de sărbătoare minunat la prietenii noștri de la Andalu GastroBar. Un prânz în care am fost out of work și am savurat din plin timpul petrecut între fete și ne-am delectat papilele gustative cu tapas spaniole. 

Surprizele au continuat și ne-am ales și cu un cadou deosebit, o broșă #ukranima, realizată handmade de Maison Chouchou, atelier care a susținut acțiunea de colectare de fonduri pentru refugiații din Ucraina. 

Toate mulțumirile se îndreaptă pentru Patricia, Our Boss, care a organizat această ieșire, Andalu pentru atmosferă friendly și gustări delicioase, dar și Maison Chouchou pentru minunatele broșe handmade.

 

 

#Ședința foto 

 

Am fi zis că ședința foto a fost una dintre cele mai memorabile activități din acest an, dar repede ne amintim de teambuilding (despre asta urmează să citiți). Ședința foto este a doua cea mai memorabilă activitate din acest an. :)) 

Pozele pot transmite mai multe emoții decât cuvintele, de aceea o să împărtășim cu voi câteva dintre momentele noastre de la ședința foto. 

Mulțumim, Iulian Corbu, pentru poze și pentru faptul că ne-ai făcut să ne simțim importanți în această zi. 

 

 

#Participarea Brandweb la Conferința Content Marketing PRO

 

În luna martie, am participat la Conferința Content Marketing PRO, cea mai mare conferință full-day online dedicată specialiștilor în comunicarea digitală.

Conferința este dedicată tuturor celor pasionați de creare de conținut, design, social media, SEO, podcasting, oferind specialiștilor și angajaților în marketing & comunicare insight-uri valoroase. 

Deși a fost un eveniment online, am fost impresionați de organizarea minunată a fiecărui panel, workshop și de sesiunile de networking cu diverși specialiști și antreprenori din domeniu, de la care am preluat diverse hinturi pentru proiectele noastre de marketing și comunicare.

 

Mulțumim White Press România și Eventmix pentru organizarea unei conferințe de succes dedicate specialiștilor în marketing digital. 


 

#Team Building la Colibița 

 

The Award for the Best Activity of 2022 goes to… Team Building la Colibița. :))) Deși a trecut ceva timp de atunci, încă ne amintim cu drag de team building-ul din luna mai. 4 zile, în care am gătit împreună, am făcut activități, am dansat, am mers cu barca pe Lacul Roșu, am pescuit și am savurat fiecare moment petrecut în sânul naturii. Și pentru că ne place să mergem pe principiul ,, less words, more pictures”, vă lăsăm să vă convingeți singuri că acest team building a fost unul MI-NU-NAT.

 

Dacă sunteți în căutare de locații pentru team building, Colibița este locația perfectă pentru distracție și recreere.  Am închiriat o cabană doar pentru noi și am profitat din plin de toate activitățile pe care le-a pregătit pentru noi echipa de organizare. 

 

 

#Tech Ideas by InfoEc Students, ediția a 3-a

 

It happened! După doi ani de pauză și activitate desfășurată în online, Tech Ideas a revenit cu cea de-a 3-a ediție, organizată fizic la Piatra Neamț, în perioada 8-10 aprilie 2022. 

Proiectul a fost coordonat de Patricia și pus la cale împreună cu Rubik Hub și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, cu scopul de a descoperi spiritul antreprenorial al studenților de la specializarea Informatică Economică. 

Mai multe detalii despre Tech Ideas, găsiți în articolul nostru.

 

 

#Participarea Brandweb la GPeC SUMMIT

 

La sfârșitul lunii mai, am participat la cel mai tare eveniment de Marketing Digital & E-Commerce la 360 de grade, care a întrunit experți, antreprenori și angajați din marketing și comerț electronic din România și din afara țării.

 

Am avut parte de 2 zile consistente, cu informații, prezentări și speakeri din întreaga lume, printre care Avinash Kaushik (Digital Marketing Evangelist), Krista Seiden (Experienced Leader în Digital Analytics), Erin Weigel (Senior Product Design Manager), Michael Aagaard (Senior Conversion Optimizer & Public Speaking Coach), Oana Dumitrescu (Industry Manager Google România).


 

Pentru că aceast summit merită mai mult decât câteva rânduri, am scris un întreg articol despre experiența noastră la GPeC.


 

#Torturi aniversare

 

Nu-i sărbătoare la Brandweb, fără tort de la prietenii noștri de la Cake Expert! Toate aniversările colegilor, aniversările Brandweb, dar și alte activități pe care le-am organizat, toate au fost însoțite de un tort delicios de la Cake Expert. 

 

 

#Armand Bertea - absolvent al cursului Business Excellence in Football Management

 

Cei care-l cunosc pe Armand la fel de bine ca și noi, știu cât implicat este în activitatea The Football Brain și cât de mult timp dedică acestei pasiuni. Iar una dintre calitățile prin care se remarcă este dorința de a fi mai bun, pentru a ajuta cluburile și academiile de fotbal naționale să ajungă la rezultate  înalte. 

În perioada 11 noiembrie 2021 - 9 iunie 2022, Armand a participat la prima ediție a cursului Business Excellence in Football Management, program de management, organizat de Academia Națională de Fotbal FRF în parteneriat cu Școala de Afaceri ASEBUSS, conceput pentru a ajuta antreprenorii și managerii de cluburi și academii la crearea unei strategii orientate pe performanță și dezvoltare.

 

Pe data de 9 iunie, a avut loc evenimentul de absolvire la Casa Fotbalului, participanții fiind premiați de Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. 

Participarea la acest curs nu este doar despre învățare, ci și despre interacțiune, iar Armand a avut ocazia de a interacționa cu manageri din toate ligile principale, de la copii și juniori, la primele trei ligi din România, precum FCSB, Farul Constanța, Rapid, Universitatea Cluj, CSA Steaua, SSU Poli Timișoara, cât și altele.  

 

 

#Noii veniți - Cristian și Șerban ( #New Brandwebbers in the House )

 

Luna iulie ne-a adus doi colegi noi în echipa de Development. Cristian și Șerban sunt colegii noștri care lucrează la proiectele Magento  și The Football Brain. 

Suntem încântați de formula #brandwebberilor de acum și credem că împreună putem contribui la wellbeing-ul întregii echipe. 

 

 

#Conferința FBIN la Graz

Și în acest an, The Football Brain a fost Partener Gold la cea mai mare Conferință dedicată digitalizării fotbalului din Europa Centrală și de Est - Future of Football Business Conference 2022,  organizată la Graz, în Austria în perioada 1-2 septembrie. 

Conferința a fost organizată de FBIN (Football Business Inside) și a adunat oameni din industria internațională de fotbal pentru a facilita schimbul de cunoștințe, experiențe și direcții viitoare în afacerile fotbalului modern.

Cu peste 200 de participanți și 25 de speakeri internaționali, conferința s-a concentrat exclusiv pe subiecte din afara terenului de fotbal și a oferit insight-uri despre sistemele de management fotbalistic din întreaga lume, importanța digitalizării în atragerea sponsorilor, data driven marketing, gestionare cluburi și organizații de fotbal, cât și multe altele. 

Vedeți în pozele de mai jos echipa The Football Brain și câteva poze de la conferința Future of Football Business Conference. 

 

 

#Aniversare Brandweb la Andalu

 

With Brandweb, you will never walk alone! 17 ani de Brandweb! 17 ani de implicare și dedicare în proiecte, oameni și ambiții. Cu unii dintre colegi am sărbătorit la Andalu, cu tapas și tort aniversar, iar cu alții am fost pe direct fir din Austria, Graz, unde Armand și colegele noastre Alina și Alexandrina, au participat la Conferința Future of Football Business. La mulți ani, Brandweb! La mulți ani, brandwebberi! 

 

 

 

#User Experience (UX) for Startups for Students 

Noul an universitar la UAIC a început cu un eveniment special, alături de invitatul nostru Ben Woods, expert în domeniul UX (User Experience).

Evenimentul a fost organizat de Patricia Bertea și a fost dedicat tuturor studenților, masteranzilor și doctoranzilor interesați de a dezvolta un startup în tech și a învăța care este rolul UX în acest demers. UX for startups este derulat în cadrul proiectului ”Inspiring students to become entrepreneurs through relevant content and soft skills development” derulat în cadrul programului Universitatea Antreprenorială finanțat de Romanian American Foundation.

 

 

#Brandweb Football Team

 

Cei care ne cunosc, știu cât de mare este pasiunea noastră pentru fotbal, fapt pentru care The Football Brain este, astăzi, un proiect în continuă dezvoltare. 

Pentru că o echipă de succes înseamnă mai mult decât timpul petrecut la birou, #teamBrandweb se adună săptămânal pentru a petrece timpul liber pe terenul de fotbal. 

 

 

#Pariuri de la Campionatul Mondial la Fotbal

 

Luna noiembrie și decembrie a fost despre campionatul mondial la fotbal, pe care l-am privit cu sufletul la gură, în special Finalul. Cei care ne cunosc, știu că suntem#fanifotbal, fapt pentru care și în acest an am organizat pariuri la birou despre campionatul mondial. Ne-am motivat unii pe alții și ne-am dedicat câteva minute din zi pentru a scrie scorurile la meciuri. 

 

Emoțiile au fost foarte mari, respectiv și așteptările pentru finalul campionatului, care a fost EXCEPȚIONAL! Bravo, Argentina! Bravo Messi & Team Argentina! 


 

#Campanie Caritabilă pentru copiii de la Mironeasa

 

Nu-i putem face pe toți fericiți de Crăciun, dar ne bucurăm că am putut să aducem puțină căldură și bucurie pe chipurile celor 41 de copii din Mironeasa. 

Am aflat despre nevoile și dorințele copiilor prin intermediul Georgiana Riglea, învățătoare la școala din Mironeasa prin programul Teach for Romania, căreia îi mulțumim pentru posibilitatea de a-i ajuta pe copii să aibă o iarnă caldă și fericită la propriu.

 

Deși astăzi s-a întâmplat magia, pregătirile pentru întâlnirea cu copiii a început de vineri, când împreună cu #teamBrandweb, am mers să facem cumpărăturile pentru a îndeplini dorințele copiilor. Aceștia și-au dorit haine, dulciuri, jucării, dar și cadouri pentru ceilalți membri din familie.

 

Acum suntem liniștiți că acești copii au geci și încălțări pentru a veni la școală și credem cu tărie că vor avea rezultate și mai bune la învățătură.

Mulțumim din suflet colegilor de la Brandweb pentru decizia de a ajuta acești copii minunați, studenților și profesorilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, liceenilor de la NGZNetwork, dar și prietenilor noștri de la Quartz Matrix și Canopy. Împreună am reușit să aducem magia sărbătorilor în sufletele copiilor!


 

#Secret Santa și amenajarea biroului de Crăciun 

 

Santa has come to Brandweb! Încă un motiv pentru care ne place luna decembrie este că sărbătorim Secret Santa la birou, dar nu înainte de a pregăti biroul în atmosferă de sărbătoare. Și pentru că nu există sărbătoare, fără prânz de la ,,Doamna”, anul acesta ne-am delectat papilele gustative cu sarmae

 

Am împărțit cadourile, am decorat biroul și vă spunem că 2022 a fost despre schimbări în bine atât la birou, cât și în suflet. 

Acum că totalurile sunt făcute, suntem pregătiți pentru toate provocările anului 2023. Știm care sunt ambițiile noastre și unde avem de lucrat.

2022 you rock! Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit!

 
Înapoi la blog