Brandweb
logo
Problema
Restaurantele au nevoie să-și digitalizeze relația cu clienții și, pentru aceasta, au nevoie de o soluție de tipul all-in-one.
hero_image
Rezervări Online
Am creat o aplicație dedicată 100% HoReCa, care adună într-un Poloniq toate datele despre clienți. Am pornit la finalul lui 2018 cu partea de rezervări online, ce oferă restaurantelor un registru online de rezervări ce poate fi ușor gestionat, de oriunde, de pe mobile și desktop. 
Având overview complet asupra rezervărilor, se pot identifica perioadele cele mai libere din restaurant și se poate maximiza gradul de ocupare a meselor. Registrul digital de rezervări este o soluție sigură și mult mai eficientă, care rezolvă problema stocării registrelor fizice și lipsa unei baze de date a clienților.
location
location
location
Shop propriu pentru Comenzi
În 2020, am implementat și modulul pentru comenzi online, care oferă restaurantelor posibilitatea de a implementa un sistem de livrări cu o investițe minimă și într-un timp foarte scurt (2 ore în varianta standard / maxim 5 zile în varianta custom), printr-un shop propriu.
Panoul de administrare la care are acces restaurantul permite gestionarea comenzilor online, de la preluare până la colectarea automată a feedback-ului de la clienți. Prin toate beneficiile pe care le oferă Poloniq, contribuie substanțial la eficientizarea proceselor, economisirea de timp și accesul la un istoric al clienților de oriunde.
screens screens
Meniu Digital Interactiv
Meniul digital interactiv este o soluție care înlocuiește meniurile fizice și oferă restaurantelor un grad înalt de flexibilitate, putând actualiza meniul oricând, în timp real. Meniul digital este accesat de către client direct de pe telefonul lui prin scanarea unui cod QR, fără a fi nevoie de investiții suplimentare cu alte dispozitive.
Dacă aveți un restaurant sau bistro, puteți alege unul sau toate cele 3 module menționate. Dacă activați în industria hotelieră, puteți opta pentru următoarele soluții: app pentru acces la micul dejun (gestionarea traficului), aplicație de room-service, aplicație pentru rezervări în restaurant.
Proiectul următor