Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

11 trenduri în web design pentru 2017

Odată cu noul an, web designerii și marketerii stau cu ochii în patru să vadă ce se poartă în 2017 în materie de website-uri. Vă povestim despre cum să vă îmbrăcați sau accesorizați website-ul anul acesta ca să atrageți privirile clienților, dar și pe cele ale concurenților.

Google vrea să reducă riscurile de securitate

Eforturile de a mări siguranța pe internet sunt tot mai mari. Din ianuarie 2017, cei de la Google vor pune la zid website-urile HTTP – fără certificat de securitate – printr-o semnalizare și mai clară a problemei în browserul Chrome.

Globuri cu personalitate și amintiri

Să vedem ce a pregătit Departamentul de Echipa Dedicată de la Brandweb pentru Departamentul Spiridușilor-Șefi.

Mixul dulce de promovare online

Anul acesta de Crăciun, la Brandweb au lucrat spiridușii Moșului. Cei care au fost cuminți și au muncit un an întreg au primit o surpriză în detaliu pregătită.

Cum împarți plăcinta pentru a fi în trend în 2017 - 9 direcții pentru bugetul de marketing

Știm că în această perioadă marketerii își stabilesc bugetele pentru noul an. De aceea, venim în ajutor cu câteva direcții pentru conturarea strategiei de marketing online în 2017. Vă invităm să aflați de ce este important să investiți în site-uri pentru mobil, bugete AdWords, certificare de securitate, marketing automation, programe de loialitate, testare și optimizare UX, campanii video, realitate virtuală și comunicare unitară pe toate canelele.

Antonimul lui Black Friday

Știți că Black Friday are un antonim? Este … Buy Nothing Day sau Ziua Internațională fără Cumpărături. O zi internațională de protest împotriva consumerismului, care se organizează în peste 65 de țări, în aceeași zi cu Vinerea Neagră.

Cum a schimbat Tinder comportamentul decizional

La început, ești plin de entuziasm atunci când se formează fiecare compatibilitate. După câteva zile, deja simți că este prea epuizant să răspunzi tuturor. Majoritatea utilizatorii de Tinder au trecut prin aceste etape. Exceptând însă viața amoroasă, cum a schimbat Tinder comportamentul decizional și cum ne afectează pe noi ca marketeri?

Cele mai „înfricoșătoare” experiențe în online pentru utilizatori

Ce face un utilizator să fugă de un website-ul la fel de repede cum ar fugi dacă ar fi urmărit de o armată de zombie? De Halloween, vedem care sunt strigoii care ne fugăresc clienții și îi fac să se ducă la adăpostul altui site.

Cele mai „înfricoșătoare” probleme ale posesorilor de business-uri online

Ce le face managerilor sau antreprenorilor pielea de găină când vine vorba de afacerea lor în online? De Halloween, vă prezentăm trei dintre cele mai înfricoșătoare probleme care bântuie mediul online.