Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

#Sweet14 – 14 ani de Brandweb

Am împlinit 14 ani de activitate! Și ce faci când împlinești 14 ani? Îți faci buletin! În semn de mulțumire, am pregătit un buletin cu valabilitate pe viață pentru fiecare brandwebber care este sau a fost alături de noi în cei 14 ani.

Ne-am mutat #LaEtajul3

Și... Ne-am mutat #LaEtajul3!


Anul 2019 a fost anul în care ne-am făcut oficial buletin, iar pentru cea de-a 14-a aniversare ne-am setat ca milestone extinderea spațiului de lucru și amenajarea acestuia într-un stil unic, care să se potrivească perfect cu brandul nostru.

Brandweb Recognized as a Top Romanian Developer by Clutch

Here at Brandweb, development is our forte. We’ve helped clients develop a wide range of digital products, from B2B e-commerce platforms to B2C mobile apps.

Patricia Bertea: „Școala ar trebui să fie un proces de testare a viitorului profesionist”

Patricia Bertea, CEO-ul nostru și lect. univ. dr. în catedra de marketing la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, povestește despre impactul mediului academic asupra carierei profesionale, dar și asupra dezvoltării personale. 

Patricia Bertea, interviu pentru The Woman: „Când faci un lucru cu entuziasm este imposibil să nu îți iasă bine”

Patricia Bertea, CEO-ul nostru, a fost speaker la TeCOMM 2019, unde a lansat primul centru de research pentru produse digitale din România – HUMANIZE. 

Patricia Bertea, nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019

Patricia Bertea, CEO-ul nostru, a fost nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019, categoria Women in Technology in 2019 – Entrepreneur Women of the Year.

[Industria HoReCa] Strategii de promovare și campanii pe Facebook care să te inspire

În prezent, Facebook este considerată cea mai utilizată platformă de social media, cu un număr de 9,8 milioane de utilizatori și 83,097 de pagini, dintre care 43,417 sunt active la momentul actual, conform unui studiu realizat de ZeList pentru anul 2019.

Armand Bertea vorbește despre impactul tehnologiei asupra industriei HoReCa

Hotelurile, restaurantele și cafenelele prezintă o migrare din ce în ce mai mare către zona digitală.

Brandweb supports PhDs by being part of the OUTDOC Project

We are happy to be part of the Project Outplacement Support For Doctorates In Emerging Areas – OUTDOC, an Erasmus+ Knowledge Alliances project.