Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Patricia Bertea: „Școala ar trebui să fie un proces de testare a viitorului profesionist”

Patricia Bertea, CEO-ul nostru și lect. univ. dr. în catedra de marketing la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, povestește despre impactul mediului academic asupra carierei profesionale, dar și asupra dezvoltării personale. 

Patricia Bertea, interviu pentru The Woman: „Când faci un lucru cu entuziasm este imposibil să nu îți iasă bine”

Patricia Bertea, CEO-ul nostru, a fost speaker la TeCOMM 2019, unde a lansat primul centru de research pentru produse digitale din România – HUMANIZE. 

Patricia Bertea, nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019

Patricia Bertea, CEO-ul nostru, a fost nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019, categoria Women in Technology in 2019 – Entrepreneur Women of the Year.

[Industria HoReCa] Strategii de promovare și campanii pe Facebook care să te inspire

În prezent, Facebook este considerată cea mai utilizată platformă de social media, cu un număr de 9,8 milioane de utilizatori și 83,097 de pagini, dintre care 43,417 sunt active la momentul actual, conform unui studiu realizat de ZeList pentru anul 2019.

Armand Bertea vorbește despre impactul tehnologiei asupra industriei HoReCa

Hotelurile, restaurantele și cafenelele prezintă o migrare din ce în ce mai mare către zona digitală.

Brandweb supports PhDs by being part of the OUTDOC Project

We are happy to be part of the Project Outplacement Support For Doctorates In Emerging Areas – OUTDOC, an Erasmus+ Knowledge Alliances project. 

Ce va urma după radio?

Podcast-ul, pentru cei care nu știu, reprezintă o serie de episoade audio sau video, în format digital, pe care un user le poate descărca pentru a le asculta. Acesta poate fi văzut ca un “Internet Radio” la cerere, adică un fel de Netflix, dar cu emisiuni de tip radio.

O nouă revoluție în lumea aplicațiilor mobile

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat pe data de 20 februarie de către compania Samsung ca un telefon de lux atunci când este pliat și o tabletă atunci când este deschis. Conceptul permite apariția unor noi funcții și, mai ales, a unor noi aplicații mobile. 

Brandweb Recognized by Clutch as a Leading Software Developer in Romania

Our profile on Clutch is giving our team the opportunity to stand out as a top firm and receive our own recognition in the development industry.