Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Un nou site FC Politehnica Iași, marca Brandweb

Am avut onoarea de a lansa un nou site pentru îndrăgita echipă FC Politehnica Iași.

Un start-up din Iași ajută restaurantele să țină registrul de rezervări într-un „Poloniq” digital

Start-up-ul ieșean Poloniq propune restaurantelor să folosească o aplicație online de rezervări pentru a ține un registru de rezervări digital.

In a relationship with #MobileApps - Let's talk about it

Facebook a lansat recent opțiunea de online event, așa că nu se putea să nu profităm de ocazie! Joi, de la ora 15, Patricia Bertea, CEO-ul nostru, își dă întâlnire în online cu câțiva invitați pentru o discuție relaxată despre relația lor cu aplicațiile mobile. 

Adapt or Die - Cum am transformat Poloniq din sistem de rezervări online în sistem de comenzi online & rezervări

Având în vedere situația actuală, ne-am decis să transformăm Poloniq, sistemul de rezervări online pe care l-am pornit acum un an, într-un sistem de comenzi online. 

Cum să eficientizezi procesul de preluare a rezervărilor pentru restaurante

Una dintre problemele cu care se confruntă restaurantele de pe piața românească este lipsa unui sistem de gestiune eficient de preluare a rezervărilor, astfel încât să se formeze o bază de date completă, care poate fi accesată și prelucrată oricând. 

 

Retrospectiva anului 2019 la Brandweb

Bifăm încă un an de succes la Brandweb! Este momentul să tragem linie și să recapitulăm cele mai importante reușite din 2019. Atenție: urmează un articol lung, dar noi spunem că merită citit!

[Important] Magazinele online PrestaShop sunt expuse unei probleme de securitate. Află cum poți fi în siguranță

De la începutul anului, utilizatorii platformei PrestaShop sunt expuși unui pericol legat de siguranță - s-a descoperit un malware numit XsamXadoo Bot, care poate accesa orice magazin online și prelua controlul acestuia.

Trenduri în e-commerce – De ce să ții cont dacă vinzi online

Început de an, perioada cea mai bună pentru planificare. Însă, pentru a planifica, trebuie să fim la curent cu preferințele clienților în materie de e-commerce, dacă activăm în domeniu. 

 

#Sweet14 – 14 ani de Brandweb

Am împlinit 14 ani de activitate! Și ce faci când împlinești 14 ani? Îți faci buletin! În semn de mulțumire, am pregătit un buletin cu valabilitate pe viață pentru fiecare brandwebber care este sau a fost alături de noi în cei 14 ani.