Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Armand Bertea vorbește despre impactul tehnologiei asupra industriei HoReCa

Hotelurile, restaurantele și cafenelele prezintă o migrare din ce în ce mai mare către zona digitală.

Brandweb supports PhDs by being part of the OUTDOC Project

We are happy to be part of the Project Outplacement Support For Doctorates In Emerging Areas – OUTDOC, an Erasmus+ Knowledge Alliances project. 

Ce va urma după radio?

Podcast-ul, pentru cei care nu știu, reprezintă o serie de episoade audio sau video, în format digital, pe care un user le poate descărca pentru a le asculta. Acesta poate fi văzut ca un “Internet Radio” la cerere, adică un fel de Netflix, dar cu emisiuni de tip radio.

O nouă revoluție în lumea aplicațiilor mobile

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat pe data de 20 februarie de către compania Samsung ca un telefon de lux atunci când este pliat și o tabletă atunci când este deschis. Conceptul permite apariția unor noi funcții și, mai ales, a unor noi aplicații mobile. 

Brandweb Recognized by Clutch as a Leading Software Developer in Romania

Our profile on Clutch is giving our team the opportunity to stand out as a top firm and receive our own recognition in the development industry.

Retrospectiva anului 2018 la Brandweb

S-a încheiat unul dintre cei mai prosperi ani din activitatea noastră. Putem spune că 2018 a fost pentru noi un an al inovării.

Comanzi online când vrei şi ridici comanda când poţi

Nu este așa că ar fi minunat să ridici comanda ta online oricând ai timp? Tocmai acest lucru este ceea ce îi atrage pe utilizatorii sistemului click & collect.

Cum a fost la UX Days

S-a organizat primul bootcamp intensiv de user experience design din Europa de Est, așa că n-am putut să nu mergem și noi.

Patricia Bertea vorbește la CodeCamp Iași despre cum și de ce să folosești aplicațiile mobile

Are you the Lexus of apps? Pe 27 octombrie, Patricia vă invită la CodeCamp Iași să aflați răspunsul la întrebarea de ce Lexus ...