Brandweb
Patricia Bertea
01.07.2016
Am devenit partener Google AdWords

Da, suntem partener Google în cadrul programului AdWords.

Cum am devenit Partener Google?

Primul pas pentru a deveni Partener Google a fost acela de a obține minim două certificări AdWords. Brandweb are în prezent 2 specialiști certificați AdWords care au luat cu succes examenele de bază și cele de nivel avansat, atât pentru rețeaua de Căutare, cât și pentru rețeaua de Display.

Experiența de peste 9 ani în mediul online ne-a ajutat să gestionăm eficient campaniile clienților de până acum. Google a analizat performanța campaniilor administrate de Brandweb și bugetele administrate (care în total trebuiau să fie de minim 10.000$ în ultimele 90 de zile), acesta fiind cel de-al doilea pas în obținerea statutului de partener Google în programul AdWords.

Odata cu obținerea statutului de Partners Google, agenția noastră este recunoscută de către Google și clienții săi ca fiind un partener de afaceri de încredere în crearea și administrarea de campanii AdWords.

Google AdWords reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de promovare care permite companiilor să apară pe prima pagină de rezultate la diverse căutări sau în rețeaua de publicitate Google. Google AdWords permite o targetare a potențialilor clienți atât în rețeaua de căutare (Google și parteneri) pe baza cuvintelor cheie, cât și în cea de Display, folosind targetarea în funcție de interese, subiecte sau date demografice.

Eficiența maximă pe termen scurt o au campaniile din rețeaua de căutare. Potențialul cumpărător poate găsi anunțul companiei cu ajutorul cuvintelor cheie în primele trei afișări de pe prima pagină a motorului de căutare Google. Rețeaua de Display poate fi folosită cu succes în campaniile de branding sau, prin remarketing, în campaniile promoționale. Investiția în Google AdWords este una rentabilă atât timp cât campaniile sunt setate corect și optimizate în raport  cu obiectivele de marketing ale companiei. Un avantaj important al acestei modalități de promovare este faptul că firma are control 100% asupra bugetului și hotărăște cât și cum se cheltuie.

Noi credem în AdWords și știm că se pot obține rezultate excelente cu investiții reduse în comparație cu celelalte canale de promovare. Suntem mândri că ne puteți găsi în lista de Google Partners.

 

P.S. Pentru cei ce nu au încercat încă AdWords, oferim un voucher de 100 lei valabil pentru o primă campanie până la data de 30.09.2014.

Înapoi la blog