Brandweb
Irina Cojocariu
28.09.2023
Cele mai bune 20 de aplicații Shopify pentru dezvoltarea afacerii tale în 2023

Aplicațiile Shopify extind funcționalitatea platformei și ajută în multe feluri – de la UX la marketing. Există mii de aplicații disponibile în magazinul oficial de aplicații care pot fi instalate pentru îmbunătățirea platformei existente.

Toate sunt utile într-un fel sau altul.

Dar ce aplicații trebuie să instalați cu adevărat?

Pentru a vă ajuta în acest sens, am selectat 20 de aplicații Shopify pe baza următorilor factori:

 • Funcții oferite în raport cu prețul abonamentului
 • Evaluările generale ale aplicației în magazinul de aplicații Shopify
 • Popularitatea aplicației în categoria din care face parte

Lista de mai jos cuprinde cele mai bune aplicații Shopify din diferite categorii, de la listarea de produse până la furnizarea de asistență mai bună pentru clienți.

 

1.  Shopify Translate & Adapt


Această aplicație oficială Shopify Translate & Adapt vă permite să traduceți magazinul în multe limbi străine. Recomandăm această aplicație Shopify pentru oricine dorește să pătrundă pe piața globală. Caracteristica de traducere side-by-side reduce eforturile prin traducerea asistată. Vă ajută să traduceți automat magazinul în două limbi. Nu există limită pentru traducerile manuale.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Comercializare a produselor la nivel global
 • Reducerea costurilor de localizare a site-ului web

 

2. Printful


Printful este una dintre cele mai bune aplicații Shopify pentru vânzătorii de imprimare la cerere. Folosind aplicația, puteți trimite produse personalizate în magazinul Shopify. Vă permite să proiectați produse personalizate în Shopify fără a menține stocul. Comenzile sunt onorate în numele dumneavoastră, astfel încât să vă puteți concentra pe aspectele de marketing.

Printful oferă produse premium și livrare rapidă din depozitele sale globale.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Vă ajută să vă remarcați pe piață cu produse personalizate
 • Reduce costurile de gestionare a stocurilor

 

3. Vajro


 

Doriți să creați o aplicație mobilă pentru magazinul dvs. online, dar cu buget redus? Puteți folosi Vajro – una dintre cele mai bune aplicații Shopify în acest sens.

Vajro este cea mai bună aplicație Shopify pentru a vă transforma magazinul într-o aplicație mobilă complet funcțională. Vă ajută să creați cu ușurință o aplicație mobilă pentru magazin online fără cunoștințe tehnice. Cea mai bună parte este personalizarea sa de calitate, folosind un editor drag-and-drop. Aceasta este o aplicație Shopify indispensabilă pentru ca toți comercianții să profite de puterea comerțului mobil!

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește experiența clienților de pe mobil
 • Reduce costurile de dezvoltare a aplicațiilor mobile

 

4. Tidio – Live Chat și Chatbots


O opțiune de chat live pe site este necesară pentru a îmbunătăți experiența și satisfacția clienților. Tidio este una dintre cele mai populare aplicații Shopify pentru adăugarea de chat live și funcționalitate chatbot în magazinul dvs. online. Este o platformă completă pentru experiența clienților, care vă ajută să oferiți asistență excelentă și servicii pentru clienți.

Chatbot-ul răspunde automat la cele mai frecvente întrebări și, prin urmare, reduce eforturile manuale. Este una dintre cele mai bune aplicații Shopify cu soluție de asistență.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește eficiența echipei de asistență prin chatbot
 • Eficiența asistenței clienților
 • Îmbunătățește satisfacția clienților și promovează vânzările

 

5. DSers-AliExpress Dropshipping


DSers este un instrument popular pentru companiile de dropshipping. Aplicația Dropshipping DSers-AliExpress pentru Shopify este alegerea perfectă pentru produse dropshipping de pe AliExpress. Este o aplicație dropshipping de top în magazinul de aplicații Shopify și are încrederea a mii de comercianți din întreaga lume. Aplicația reduce multă muncă grea necesară pentru a găsi, importa și vinde produse din AliExpress în Shopify. Vă ajută să vindeți mai mult și să obțineți astfel mai mult profit!

Care sunt beneficiile oferite?

 • Reduce eforturile manuale prin import automat

 

6. Pinterest


Milioane de oameni folosesc Pinterest pentru a găsi idei de produse. Este un motor de căutare vizuală sau, altfel spus, o platformă pentru a vă aduce produsele în fața acelor milioane de potențiali clienți. Aplicația Shopify Pinterest vă permite exact acest lucru. Aplicația pur și simplu conectează magazinul dvs. cu un cont Pinterest pentru a publica rapid Pinuri, pentru a actualiza automat cataloagele de produse și pentru a măsura performanța. Poate fi un plus bun pentru magazinul dvs. Shopify pentru a ajunge la mai multe persoane pe Pinterest chiar din panoul de administrare Shopify. Aria largă a platformei o face una dintre cele mai bune aplicații Shopify.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Crește vizibilitatea pe Pinterest pentru atragerea potențialilor clienți

 

7. Infinite Options


Această aplicație Shopify este cea mai bună pentru dvs. dacă vindeți mai multe variante de produse cu opțiuni personalizate. Puteți oferi clientului posibilitatea de a alege varianta sau de a personaliza produsul folosind mai multe opțiuni. Vă permite să creați câte opțiuni de produs doriți sub formă de meniuri drop-down, butoane radio și mostre de imagini și culori. De asemenea, puteți adăuga o suprataxă pentru anumite opțiuni pentru a crește veniturile!

Care sunt beneficiile oferite?

 • Vă permite să vindeți produse cu variante multiple sau personalizare
 • Mărește conversiile oferind funcții de personalizare
 • Generează mai multe venituri prin încărcarea feedurilor suplimentare pentru opțiuni

 

8. Hextom: Free Shipping Bar


Hextom este un dezvoltator de aplicații Shopify, binecunoscut pentru funcționalitățile sale de marketing și vânzări. Aplicația Hextom este o completare excelentă pentru magazinul dvs. dacă doriți să creșteți valoarea medie a comenzii din magazinul dvs. Clienții sunt atrași cel mai probabil de opțiunea cu transport gratuit. Bara progresivă de livrare gratuită este afișată clienților atunci când adaugă produse în coș și afișează suma rămasă pentru a atinge pragul de transport gratuit. Acest lucru motivează clienții să cumpere mai mult!

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește strategic valoarea medie a comenzii în magazin

 

9. Google & YouTube


Google & YouTube nu au nevoie de prezentare! Această aplicație vă permite să vă conectați magazinul Shopify cu Google Merchant Center și să creați fluxuri de cumpărături direct din interfața dvs. Shopify. În acest fel, oferă o oportunitate pentru produsele dvs. de a ajunge la milioane de clienți pe Google. Este o aplicație Shopify obligatorie dacă doriți să utilizați reclamele Google pentru comerțul electronic sau doriți să vindeți prin canalul dvs. de YouTube. Este una dintre cele mai populare aplicații Shopify printre comercianți.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Afișează produse în Feed pentru Cumpărături Google
 • Vă ajută să creați Google Ads pentru produse

 

10. PushOwl Recover Abandoned Car


PushOwl, după cum sugerează și numele, este o aplicație de notificări push web utilă pentru comercianții care doresc să reducă rata de abandon a coșului. Vă permite să convertiți vizitatorii în abonați prin opt-in nativ, care ulterior poate fi vizat pentru diferite campanii. Vă ajută să recuperați coșurile abandonate, să trimiteți produse/oferte și să conduceți mai multe afaceri prin notificări push web. Este una dintre cele mai bune aplicații Shopify pentru notificări push web, care vă ajută să profitați la maximum de comunicarea cu vizitatorii magazinului dvs.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Crește numărul de abonați prin trimiterea de notificări push web în magazinul dvs.
 • Recuperează coșurile de cumpărături abandonate și crește veniturile magazinului

 

11. Track123 Order Tracking Upsell


Clienții sunt curioși de livrare! Oferirea unei facilități ușoare de urmărire în timp real le poate spori răbdarea și le poate îmbunătăți experiența de cumpărare. Aplicația Track123 Order Tracking Upsell vă permite să faceți acest lucru. Se integrează cu ușurință cu peste 1500 de operatori de urmărire pentru a oferi clienților o facilitate de urmărire în timp real. Clienții sunt notificați automat prin mesaje declanșate inteligent despre cea mai recentă stare a comenzii lor. În plus, puteți folosi și această aplicație Shopify de top pentru a crește vânzările prin vânzarea încrucișată și creșterea produselor pe pagina de urmărire.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește experiența clienților prin funcții de urmărire în timp real
 • Vânzarea încrucișată și creșterea produselor pe pagina de urmărire a comenzilor

 

12. Judge.me Product Reviews


Oamenii au încredere în oameni, nu în afaceri. Recenziile clienților sunt modalități excelente de a construi încrederea socială și de a genera mai multe conversii în magazinul dvs. Shopify. Judge.me Product Reviews este o aplicație Shopify perfectă pentru a obține mai multe recenzii de la clienții dvs. prin e-mailuri programate și pentru a le folosi în beneficiul dvs. Aplicația vă permite să prezentați recenziile în magazin, să le distribuiți pe rețelele sociale și, de asemenea, să afișați evaluările produselor. Puteți personaliza întreaga interfață de utilizare a recenziilor prin texte widget, culori și teme.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Adună mai multe recenzii ale clienților și construiește încrederea socială
 • Crește rata de conversie pe pagină prin recenzii

 

13. Instafeed – Instagram Feed


Instagram Feed este cea mai bună modalitate de a atrage vizitatorii în magazinul dvs. Shopify. Aplicația InstaFeed Shopify vă permite să creați feed-uri Instagram care pot fi incluse în magazinul dvs., care conțin fotografii, dar și videoclipuri. Aplicația actualizează automat feedul din noul conținut publicat pe Instagram. În acest fel, puteți posta povești, puteți implica vizitatorii și îi puteți motiva să cumpere! În plus, puteți obține și o vizibilitate corectă a contului dvs. de business pe Instagram.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Angajează vizitatorii și îi motivează spre conversie
 • Crește baza de urmăritori Instagram pentru magazinul dvs. online

 

14. PageFly Landing Page Builder


PageFly este o aplicație Shopify obligatorie pentru toate businessurile care nu au un site de prezentare! Vă ajută să creați pagini de prezentare a afacerii pe care o dețineți în Shopify fără nicio experiență tehnică. PageFly oferă un editor intuitiv drag-and-drop pentru a crea un landing page folosind elementele încorporate. Puteți alege un șablon sau puteți începe să vă construiți propria pagină de prezentare de la zero. Paginile de acest tip se încarcă rapid, sunt simple, atractive din punct de vedere vizual și vă ajută să convertiți mai mulți clienți.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Creează pagini de destinație cu conversie ridicată fără necesitatea scrierii de cod

 

15. Privy - Pop Ups, Email, &SMS


Îmbunătățiți comunicarea cu clienții folosind Privy. Este una dintre cele mai bune aplicații Shopify care vă ajută să utilizați în mod eficient instrumente care facilitează comunicarea cu clienții pentru a genera mai multe vânzări. Folosind aplicația, vă puteți crește contactele de e-mail și SMS, ferestre pop-up și multe altele. Vine cu un editor drag-and-drop pentru e-mailuri cu o mulțime de șabloane din care puteți să alegeți! Este un set complet de instrumente pentru a stimula vânzările printr-o comunicare eficientă.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Mărește lista de contacte și automatizează comunicarea
 • Îmbunătățește comunicarea cu clienții și generează vânzări

 

16. Order Printer

Order Printer este un Shopify oficial care vă permite pur și simplu să imprimați detaliile comenzii. Este o aplicație simplă și ușor de utilizat pe care o puteți folosi pentru a imprima borderouri de ambalare personalizate Shopify, facturi, etichete de expediere și multe altele, fără probleme tehnice. Acceptă imprimarea mai multor documente simultan, economisind mult timp pentru comercianți.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Economisește timp prin imprimarea documentelor de comandă

 

17. Klaviyo: Email Marketing & SMS


Klaviyo este o platformă de marketing prin e-mail și SMS pentru afacerile din mediul online. Este folosit de mii de companii online pentru comunicarea personalizată cu clienții. Această aplicație Shopify este cea mai bună pentru dvs. dacă doriți să automatizați comunicările de marketing. Folosind această aplicație, puteți accesa direct Klaviyo din interfața de administrare Shopify. Vă ajută să segmentați contactele, să creați fluxuri de comunicare, să accesați rapoarte de performanță a campaniei și multe altele.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Automatizează comunicarea e-mail-urilor și SMS-urilor
 • Permite desfășurarea de campanii eficiente de marketing prin e-mail și SMS

 

18. Shopify Inbox


Shopify Inbox este o aplicație oficială gratuită de mesagerie oferită de platformă. Le permite clienților să discute cu dvs. în timp ce fac cumpărături. Puteți personaliza aplicația pentru a trimite un răspuns automat la primul mesaj al clienților. Comercianții pot accesa informații complete despre clienți, produsele lor recent vizualizate, articolele din coș și comenzile anterioare pentru a avea o experiență personalizată. Fiți un asistent util pentru cumpărători și îmbunătățiți vânzările.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește experiența de cumpărare a clienților oferind suport personalizat

 

19. One (ChatGPT—Upsell—Email Marketing)


Aceasta este o aplicație all-in-one pentru a personaliza experiența clienților în magazin folosind automatizarea AI. Aplicația integrează ChatGPT cu Shopify pentru a genera copii printr-un singur click. Este o aplicație plină de funcții multiple care ajută la marketingul prin e-mail și SMS, ferestre pop-up, generarea de conținut și recuperarea coșurilor de cumpărături abandonate. Acceptă integrarea nativă cu platforme precum SMSBump, Klaviyo și MailChimp. Într-adevăr, este o aplicație all-in-one care merită fiecare bănuț.

Care sunt beneficiile oferite?

 • Automatizează generarea de copii în Shopify
 • Crește vânzările prin marketing prin e-mail și SMS

20. Smart SEO 


Doriți să îmbunătățiți traficul organic către magazinul dvs. Shopify? Această aplicație este potrivită pentru dvs. Cu aplicația Smart SEO, puteți lucra cu factori SEO importanți pe pagină, cum ar fi meta-etichetele, optimizarea imaginii și puteți îmbunătăți viteza magazinului. Aplicația simplifică sarcinile SEO și facilitează clasarea mai sus pe motoarele de căutare și generarea de trafic organic. În cazul în care aveți nevoie de ajutor profesionist pentru optimizarea magazinului dvs. pentru o poziție mai bună, puteți alege un serviciu Shopify SEO de top .

Care sunt beneficiile oferite?

 • Îmbunătățește clasarea în motoarele de căutare și traficul organic

 

Dacă ai în plan să integrezi astfel de aplicații sau ești nehotărât în privința lor, scrie-ne și fă-ți alegerea mai ușoară!

Înapoi la blog