Brandweb
Alexandra Huțanu
21.12.2016
Globuri cu personalitate și amintiri

V-am povestit aici cum au lucrat anul acesta spiridușii de la Brandweb pentru Clienții Cuminți. Să vedem ce a pregătit Departamentul de Echipa Dedicată pentru Departamentul Spiridușilor-Șefi.

Ideile bune nu vin niciodată singure

După Mixul dulce de promovare din borcănașele de Crăciun pregătit pentru Clienții Cuminți, noi, spiridușii, ne-am pus imaginația la lucru pentru a găsi un cadou ingenios pentru Spiridușii-Șefi. Așa am venit cu ideea globurilor personalizate. 

This is kind of magic

Plin de mărgele, dantelă, fundițe, confetti și, mai ales, presărat cu sclipici peste tot, biroul nostru s-a transformat complet în atelier de Crăciun. Voia bună și muzica nu au lipsit. 

Spre deosebire de ajutoarele Moșului, care se ocupă de cadouri de atâția ani, noi, cei cu mai puțină experiență, a trebui să improvizăm pâlnii din hârtie și chiar să inventăm sisteme pentru a reuși să punem toată magia în globurile atât de fragile și greu de personalizat.

În final, am reușit să transformăm globurile de sticlă goale în amintiri care sperăm să dureze o viață.

Dar cum rămâne cu spiridușii?

Ca ajutoare ale Moșului, se spune că spiridușii lucrează neîncetat și că știu totul: cine a fost cuminte, cine-ce merită… Dar cum rămâne cu ei? Nu știm exact cum se întâmplă în Laponia și cui dă Moșul task să pregătească daruri pentru aceștia. La noi, Spiridușii-Șefi s-au ocupat în mare taină de asta. Spiridușii de la Brandweb au găsit sub brad hanorace personalizate.

Cam așa ne-am încheiat anul la Brandweb: cu mai mulți spiriduși ca niciodată, plini de zâmbete și cadouri.

De acum, ne vedem pe blog la anul, mai energici, cu o echipă de spiriduși și mai unită! 

Înapoi la blog