Brandweb
Armand Bertea
04.07.2016
Nou! Magazine online în Shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic care oferă toate serviciile într-un singur loc. Sistemul este cunoscut și sub denumirea de Saas (software as a service) pentru că funcționalitățile platformei pot fi accesate drept servicii care sunt plătite pe baza unui abonament lunar.

 

Ca să îți deschizi un magazin online în Shopify trebuie doar să:

- îți faci cont pe www.shopify.com

- îți alegi un plan tarifar (începând de la 29$/lună)

- îți alegi o temă pentru magazinul tău online (au disponibile peste 100 de opțiuni gratuite)

- adaugi produsele

- începi să vinzi (Shopify are disponibile peste 70 de metode de plată deja integrate)

Avantajele platformei, dincolo de rapiditatea configurării unui magazin online pe o temă predefinită este dată și de anumite aspecte tehnice. Astfel, găzduirea este inclusă și nu există limită la numărul de produse care pot fi introduse în platformă. Ceea ce înseamnă că, indiferent de numărul de produse, magazinul online se va încărca la fel de rapid. Shopify garantează un trafic de 100.000 de viziualizări pe minut. Mai mult decât atât, are integrat și un Content Delivery Network ce asigură performanță ridicată la nivel de viteză de încărcare a paginilor.

Nu trebuie să uităm nici instrumentele de marketing integrate care vă permit acțiuni de SEO, Adwords sau Mailchimp direct din platformă.

E drept că, din toată această descriere, v-ați putea întreba: unde intervenim noi?

De ce ați avea nevoie de o agenție de web design?

După cum spuneam, Shopify oferă 100 de template-uri gratuite pentru setarea unui magazin online. Dar ce faceți dacă doriți un design 100% personalizat? Sau dacă ați găsit un template, dar il doriți customizat pentru a putea vinde îmbrăcăminte în loc de flori?

Atunci într-adevăr veți avea nevoie de cunosțintele noastre de Liquid (acesta este un proiect open source bazat pe limbajul de programare Ruby).

Din punctul nostru de vedere, Shopify este, fără îndoială, o platformă care permite un design mai deosebit, care iese în evidență. Am putea spune că site-urile create în Shopify pun mult mai mult accent pe design, iar rezultatul este un site frumos, care place în mod deosebit clientului.

Vă lăsăm mai jos cu câteva exemple de astfel de site-uri:

purecitycycles.com

advicefromacaterpillar.ca

www.izola.com

Înapoi la blog