Brandweb Logo

Art Georgies

Arta nu merită doar admirată, ci trebuie şi discutată. Pe acest principiu merg cei de la Art Georgies, care au îmbinat o superbă galerie de artă cu un spaţiu de întâlnire, unde iubitorii de frumos pot discuta la o cafea bună, în timp ce ascultă muzică de excepţie. 

Provocarea

În 2015, Art Georgies şi-a dorit un website de prezentare la fel de elegant ca şi galeria. În şase luni, am reuşit să dezvoltăm împreună un design modern, dar sobru, care se pliază perfect pe viziunea galeriei. În această idee de a crea sobrietate şi eleganţă, am folosit predominant negrul. Accentul cade în special pe imagini, aşa cum este şi natural, ţinând cont de specificul industriei. Pentru a face experienţa de navigare mai interesantă, am folosit multe interacţiuni între utilizatori şi site. 

Se poate vinde artă online?

Aceasta este întrebarea la care am încercat să găsim răspuns. Am dezvoltat, pe lângă site-ul de prezentare, și un magazin online în PrestaShop. Designul magazinului trebuia să fie unul minimalist pentru a scoate în evidență operele de artă unicat Art Georgies. La nivel de uzabilitate, s-a avut în vedere compatibilitatea cu dispozitivele mobile. În ceea ce privește funcționalitatea, platforma asigură toate nevoile unui magazin online complex: posibilitatea de a comanda produse ce nu sunt în stoc, facturare, evidență clienți, statistici comenzi și automatizari la nivel de comunicare.

Marketing Digital

Cele două proiecte au fost promovate în online pe Facebook și Google AdWords. Campaniile de bannere în rețeaua de Display Google AdWords au avut rolul de a crește notorietate brandului și de a genera trafic în magazinele fizice din Iași și București.

Vezi proiect