Brandweb Logo

Bellaria Hotel

Cu peste jumătate de secol în urmă, ieşenii obişnuiau să se răsfeţe cu bucatele alese ale unui restaurant de care toată lumea vorbea, mai ales datorită grădinii înmiresmate de lilieci. Astăzi, în jurul aceleaşi grădini cu lilieci,  s-a dezvoltat complexul Bellaria.

Provocarea

Bellaria Hotel se remarcă prin eleganță, stil și simplitate. Totul este armonios legat în amenajarea hotelului și restaurantelor, iar același lucru trebuia să transpară și din site.

Arhitectură

Pe lângă cerințele de simplitate și eleganță, site-ul trebuie să încorporeze un conținut bogat, divers și cu accent pe fotografii pentru a putea transmite mai bine emoția alegerii Bellaria ca loc de cazare sau de organizare a unor evenimente speciale.

Produsul

Produsul livrat a fost construit pe platforma proprie Brandweb și a inclus opțiunea de responsive pentru mobil, conectarea la modulul de rezervări hoteliere și varianta în limba engleză. 

Proiectul a fost promovat în online prin SEO și campanii AdWords atât pentru serviciile hoteliere, cât și pentru cele de organizări evenimente.

Vezi proiect