Brandweb Logo

Brikston

BRIKSTON este o companie locală cu o rețea de distribuție în România și Republica Moldova. Activând pe piața construcțiilor, Brikston a înțeles că prezența online este o necesitate și, începând din 2013, a apelat la Brandweb pentru o serie de proiecte de development și marketing digital.

Provocarea

Deschiderea echipei Brikston față de online a fost cea care a determinat începutul unui frumoase și productive colaborări. Provocarea a fost aceea de a veni mereu cu idei noi și de a găsi soluții tehnice pentru implementarea acestora.

Proiecte memorabile

Fără îndoială că, pe lângă site-ul Brikston, unde am intervenit în materie de uzabilitate, și pe lângă magazinul online Brikston pe care l-am dezvoltat de la zero în platforma PrestaShop, un proiect memorabil este Simulatorul Brikston, unde utilizatorii își pot customiza casa cu placaj, țiglă și alte materiale în funcție de dorințe.

Provocarea aici a fost aceea de a optimiza imaginile mari randate de arhitect în așa fel încât simulatorul să se încarce cât mai rapid. În plus, un alt aspect a fost crearea CMS care le permite celor de la Brikston să scoată și să adauge produse/imagini oricând.

Marketing digital

Cu așa investiții în proiecte de web development, era necesară și promovarea acestora către publicul țintă. Brandweb s-a ocupat de planul de SEO și campaniile de AdWords. Obiectivul acestora a fost atât creșterea notorietății, cât și generarea de leaduri.

Vezi proiect