Brandweb Logo

Nuntă la Unirea

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei persoane este nunta. De aceea, cu toții ne dorim ca evenimentul să iasă ireproșabil. În special miresele își doresc o nuntă de neuitat, atent organizată până la ultimul detaliu. Și, pentru că viitoarele mirese au la dispoziție tot mai puțin timp să aloce organizării, le-am venit în ajutor cu site-ul dedicat lor, Nunta la Unirea.

Au spus DA online-ului

Pentru a aduce împreună toate beneficiile oferite de Nunta la Unirea, am dezvoltat un site WordPress.

Arhitectura informațională a fost gândită pentru a veni în ajutor mireselor ce vor să afle toate detaliile unei nunți la Unirea. Cele trei săli principale împreună cu pachetele de servicii au fost puse în prim plan, respectiv alături de un formular de rezervare eveniment.

Rezultatul

Site-ul este intuitiv, simplu de folosit și cu un design modern, care să atragă cuplurile în căutarea unei nunți perfecte, de vis.

Comunicarea directă cu potențialii clienți se face prin pagina de Facebook Nunta la Unirea, unde miresele pot găsi sfaturi și sugestii în legătură cu ținuta, aranjamentele florale, mărturiile și alte detalii. 

Provocarea

Unirea Hotel & SPA are peste 4 săli în care se pot organiza nunți, săli potrivite atât pentru nunți restrânse, cât și pentru cele cu până la 250 de invitați. Orice sală ar alege viitorii miri Unirea, aceștia beneficiază de consiliere gratuită în organizarea evenimentului și multe alte surprize.

Însă beneficiile nu erau listate într-un singur loc, îngreunând potențialii clienți aflați în procesul de căutare a locului ideal de organizare a nunții. 

Vezi proiect