Brandweb Logo

Restaurant Panoramic 360

Caracterizat de o atmosferă intimă, Restaurantul Panoramic se diferențiază pe piața ieșeană prin panorama inedită pe care o oferă asupra orașului, de la etajul 13. Diferențierea trebuia să se facă și în online.

Copywriting

Ținând cont de avantajul pe care restaurantul îl are, am pornit proiectul de la conceptul 360 de grade pentru poveștile tale. Sloganul poziționează restaurantul ca un loc special în Iași nu doar datorită priveliștii complete pe care o oferă asupra orașului, ci și ca un local intim, care invită la povești alături de cei dragi.

Development & design

Am creat un website cu un design original. O particularitate a homepage-ului o reprezintă posibilitatea de a vedea panorama orașului în funcție de anotimpuri sau momentul zilei, selectarea acestora făcându-se cu ajutorul iconurilor special create.

Când vine vorba de restaurante, una dintre cele mai importante secțiuni este meniul, care trebuie să fie ușor de găsit. Așadar, meniul este bine evidențiat în website, structurat pe categorii.

Modul de rezervări

Pentru o bună gestiune a rezervărilor, am conceput un modul de rezervări special adaptat pe nevoile restaurantului. Personalul are acces la dashboard, unde pot adăuga rezervări în funcție de numărul de persoane, dată, oră, zonă. În cazul indisponibilității unor zone, se pot bloca date calendaristice, zone ale restaurantului sau întreaga locație

Modulul de rezervări este conectat cu un formular de rezervare destinat clienților restaurantului, care se accesează prin click pe butonul Rezervă. Formularul este conceput simplu și intuitiv.

Vezi proiect