Brandweb Logo

TEAM by Dental Initiative

O asociație tânără, ONG-ul Dental Initiative, dedicat medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari, a organizat în premieră în România un congres pentru echipele mixte formate din specialiști din ambele domenii: TEAM (Tehnică. Evoluție. Actualități Medicale).

Mixul de canale

Obiectivul general al campaniei a fost de a crea notorietate, congresul fiind la prima ediție. Așadar, pentru o expunere cât mai mare, am gândit un mix de canale: Google AdWords – Search, Display & YouTube, Facebook, email marketing, iar în timpul conferinței și sms marketing și medii BTL.

Rezultate peste așteptări

Rezultatele obținute au fost de excepție: numărul participanților finali a fost peste targetul stabilit inițial. În plus, am obținut o expunere în online de amploare: doar website-ul a înregistrat 13,847 sesiuni în doar patru luni.

Ne bucurăm și suntem mândri că facem parte din organizarea primei ediții a Congresului TEAM, un proiect care se va extinde cu siguranță!

Development, design & copy

Congresul a avut necesitat dezvoltarea unei strategii complete de comunicare. Primul pas a fost să dezvoltăm un website de prezentare al asociației, care să includă și secțiunea de evenimente organizate.

Website-ul a inclus și un sistem de gestionare a înscrierilor, care să permită emiterea facturilor oricând este nevoie. Astfel, s-a putut ține tracking în timp real al numărului de participanți, organizați pe pachetele achiziționate, chiar și de pe device-uri mobile.

Vezi proiect