Brandweb Logo

Unirea SPA

Unirea SPA este un centru complex de relaxare, cu o gamă variată de terapii care îți răsfață simțurile. Starea de bine trebuia să fie transpusă și în online, prin design, copywriting și accent pe user experience.

Provocarea

Problema era că site-ul existent atunci nu punea accent pe UX, informațiile nu erau bine structurate, iar designul nu se mai potrivea trendurilor actuale. În plus, serviciile se cumpărau de pe un magazin online care îngloba toate produsele și serviciile ale Unirea Hotel & SPA. 

Accent pe UX

Punând utilizatorul pe primul loc, am gândit un site de prezentare complex, dar clar, cu facilitățile spa-ului bine structurate pe categorii. Am dorit să creăm un traseu de navigare intuitiv, care să ajute utilizatorul în găsirea facilă a informațiilor de care are nevoie și, dacă nu găsește serviciile care i se potrivesc, să le poată solicita.

Am introdus o secțiune prin care clientul poate solicita servicii personalizate și contribui la dezvoltarea gamei de terapii prin completarea frazei Simt nevoia unei terapii pentru___.

Un concept

Ținând cont de problema pe care Unirea SPA o avea inițial, atât website-ul de prezentare, cât și magazinul online au fost gândite astfel încât să ofere o adevărată experiență de navigare plăcută, care să stea sub conceptul La Unirea SPA, te simți bine.

Online shop

Cu aceeași importanță acordată UX-ului, am dezvoltat și un magazin online care să ofere un traseu al utilizatorilor clar și scurt. Procesul de cumpărare este simplificat: comanda se plasează ușor, în doi pași.

Pentru clienții care au nevoie de asistență personalizată, am integrat un sistem de live chat, care să permită răspunsuri în timp real. Puteți accesa magazinul online aici

Vezi proiect