Brandweb Logo

Via Naturalia

Via Naturalia a fost primul magazin online bio din Iași și putem să ne mândrim că noi am fost cei care le-am făcut primul site. Dupa 5 ani, am reluat colaborarea pentru a dezvolta funcționalități avansate în platforma PrestaShop.

Provocări PrestaShop

Am preluat Via Naturalia la un an de la lansarea noii versiuni dezvoltate în PrestaShop. Primele aspecte rezolvate au fost cele legate de viteza de încărcare și, ulterior, am ajuns să intervenim pe funcționalități speciale necesare pentru lucrul cu distribuitorii.  Am creat o platformă dedicată exclusiv distribuitorilor și am integrat Prestashop cu WinMentor pentru a o gestiune rapidă a facturilor și stocurilor.

Creșterea vânzărilor

În paralel cu dezvoltarea de noi funcționalități, ne-am ocupat de promovarea prin Google AdWords, campanii de Search, Display și Remarketing Dinamic. Pe o piață extrem de concurențială, campaniile au contribuit atât la notorietate, cât și la creșterea vânzărilor. Prezența activă pe Google a adus rezultate, mai ales că magazinul are prețuri foarte bune pe piață, fiind importator direct al multor branduri.

Audit SEO

Deși AdWords dă rezultate, întotdeauna traficul organic este cel care dă rezultate și mai bune. Traficul organic oferă mai multă încredere potențialilor clienți. De aceea, după o perioadă de investiții în AdWords, magazinul a fost introdus și într-un audit SEO pentru a putea identifica probleme și a face un plan de acțiune.

Vezi proiect