Brandweb
logo
Motivația
Ne-am dorit să creăm o hartă a cozonacilor în care să adunăm #CozoFanii de pretutindeni.
hero_image
CozoMap
CozoMap, sau Harta Cozonacilor, permite tuturor românilor, inclusiv celor din diaspora, să se laude cu cozonacii lor. Cum? Prin adăugarea numelui și a unei poze cu cozonacul lor pe hartă. În plus, anunțurile se pot distribui și pe Facebook.
Am adăugat și un counter pentru a monitoriza numărul de cozonaci adăugați. Campania a fost lansată înainte de sărbătorile de Paște din 2018.
location
location
location
CozoApp
Pe lângă CozoMap, am creat și CozoApp, o aplicație care dă posibilitatea celor care fac cozonac să îl vândă și celor care doresc să cumpere. Aplicația este disponibilă gratuit atât pe iOS, cât și pe Android.
Aplicația mobilă CozoApp a fost nominalizată la premiile WebStock 2018, categoria Mobile App, și reprezintă un canal adițional de vânzare, gratuit, pentru producători.
screens screens
Acțiuni de PR
În cadrul campaniei, am organizat un eveniment caritabil alături de echipa de fotbal Politehnica Iași. Am provocat echipa să renunțe la echipamentul sportiv în favoarea sorțurilor și să frământe cozonaci pentru bătrâni.
Evenimentul, transmis live pe Facebook, a stârnit interesul presei. Am apărut menționați în ProSport, TVR1 Sport, Sport.ro, TVR Iași. Mai mult, CozoMap a fost menționat și la Știrile PRO TV, fiind denumit o „olimpiadă a cozonacilor”.
Proiectul următor