Brandweb
logo
Problema
Împătimiții de fotbal din România nu au foarte multe ocazii de a interacționa cu clubul preferat din țară.
hero_image
Soluția
Mai toți brandwebberii sunt fani împătimiți ai fotbalului, iar din pasiune apar cele mai bune idei, puse în practică cu mult entuziasm. Astfel, am creat o aplicație în premieră pe piața românească - un mobile app prin care poți forma primul 11 pentru echipe din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a.
Fanii se pun în locul antrenorilor și aleg jucătorii care cred ei că urmează să intre în teren în meciul următor. După ce primul 11 este anunțat oficial, utilizatorii My11 câștigă puncte, în funcție de cum au format propria echipă de start.
location
location
location
Elementul social
Am vrut să includem și elementul social în aplicație, așa că am adăugat și opțiunea de creare a unei liste de prieteni, permițând interacțiunea dintre utilizatori.
În funcție de punctajul pe care îl acumulează fiecare utilizator, se realizează un clasament zilnic, săptămânal sau lunar, ce include opțiunea de filtrare în funcție de meciuri. Clasamentul prezintă rezultatele tuturor utilizatorilor, însă poate fi filtrat astfel încât să afișeze doar clasamentul utilizatorilor adăugați la prieteni.
screens screens
O idee validată
Ideea a fost validată încă din 2012, când Armand, CTO-ul nostru, a lansat o variantă a acestei aplicații pentru echipa lui preferată, Politehnica Iași. Pe atunci, deși aplicațiile mobile erau la început, iar rata de utilizare era mică, au fost peste 1000 de utilizatori activi.   
În luna septembrie 2019, Armand a participat la MIT Sports Entrepreneurship Bootcamp, fiind selectat dintre 700 de aplicanți. Procesul de selecție a fost foarte riguros, pentru că bootcampurile organizate de MIT sunt considerate a fi un semestru condensat într-o săptămână de lucru.
Proiectul următor