Brandweb
logo
Problema
Restaurantele primesc rezervări de pe mai multe canale. Pentru că rezervările nu sunt agregate într-un singur loc, se pierd date importante despre clienți.
hero_image
Soluția
Obiectivul nostru a fost să dezvoltăm un produs digital care adună toate datele clienților într-un singur loc. Astfel, am lansat Poloniq, un sistem intuitiv de rezervări, ce creează o bază de date completă.
Poloniq este o aplicație B2B de tip SaaS (Software as a Service), accesibilă de pe dispozitive mobile (iOS & Android) și desktop. 
location
location
location
Beneficiile Poloniq
Pentru Poloniq, am creat două pachete cu plată lunară. Ambele oferă acces la o interfață de administrare intuitivă, de unde sunt gestionate rezervările, fiind confirmate sau anulate. În plus, anumite date pot fi blocate. De asemenea, există un formular de rezervare, ce permite clienților restaurantelor să rezerve o masă.  Planul Premium oferă restaurantului un landing page personalizat, unde pot fi incluse informații legate de meniu și localizare.
Pentru că Poloniq este un progressive web app, formularul de rezervare poate fi adăugat pe home screen-ul telefonului, la fel ca orice aplicație nativă. Astfel, aduce plus valoare, susținând brandul restaurantului. Mai mult, clienții au opțiunea de a activa push notifications, o funcționalitate ce poate crește conversiile. Un alt beneficiu este faptul că Poloniq poate fi utilizat offline.
screens screens
O Aplicație Premiată
Suntem foarte bucuroși că aplicația noastră a fost premiată la două competiții regionale de start-up-uri, de unde ne-am întors acasă cu 3 premii!
Poloniq este alegerea potrivită pentru orice restaurant care dorește să aibă o viziune completă asupra bazei de date a clienților și vrea să implementeze un program de fidelizare. 
Proiectul următor