Brandweb
logo
Contextul
Lykens, o agenție imobiliară care închiriază proprietăți în Columbus, Ohio (SUA), și-a dorit un site de prezentare integrat cu platforma Rent Manager.
hero_image
Soluția
Când am început colaborarea, Lykens utiliza software-ul extern Rent Manager, de unde echipa gestiona toate informațiile despre spațiile pe care le închiriază (adresă, număr de băi, număr de camere, zonă, disponibilitate, imagini cu spațiile etc). 
Compania își dorea un site de prezentare care să preia toate informațiile gestionate din această platformă. Așadar, am dezvoltat un site în Wordpress, pe care l-am integrat cu Rent Manager. Astfel, am preluat toate informațiile importante.
location
location
location
Integrare cu o altă platformă
În plus, am creat direct în platformă template-uri pentru a afișa paginile de listare a spațiilor și paginile individuale ale fiecărui spațiu de închiriat. Am preluat automat aceste template-uri în site.  
Am setat căutarea astfel încât să preia parametrii din Rent Manager. Aceasta permite rafinarea în funcție de tipul proprietății, localizare, număr de dormitoare, număr de băi și intervalul de preț. Căutarea, într-o formă mai restrânsă, este implementată și pe homepage.
screens screens
Funcționalități pentru chiriași
Pentru chiriașii interesați de o proprietate, am gândit două funcționalități. Aceștia pot să închirieze direct un spațiu dând click pe butonul Apply now, care îi va redirecționa pe pagina de login a platformei Rent Manager.  
De asemenea, pot programa un tur - butonul Schedule Tour îi va redirecționa către formularul de contact din site.
Proiectul următor