Brandweb
logo
Contextul
Lykens, o agenție imobiliară care închiriază proprietăți în Columbus, Ohio (SUA), și-a dorit un site de prezentare integrat cu platforma Rent Manager.
hero_image
Soluția
Când am început colaborarea, Lykens utiliza software-ul extern Rent Manager, de unde echipa gestiona toate informațiile despre spațiile pe care le închiriază (adresă, disponibilitate, zonă, număr de băi, număr de camere, imagini cu spațiile etc). 
Compania își dorea un site de prezentare în care să fie integrate toate informațiile din Rent Manager. Așadar, am dezvoltat un site în Wordpress, pe care l-am integrat cu această platformă, eficientizând astfel gestionarea proprietăților și facilitând munca agenților Lykens.
location
location
location
Integrare cu o altă platformă
În plus, am creat direct în platformă template-uri pentru a afișa paginile de listare a spațiilor și paginile individuale ale fiecărui spațiu de închiriat. Am preluat automat aceste template-uri în site.  
Am setat căutarea astfel încât să preia parametrii din Rent Manager. Astfel, căutarea permite rafinarea în funcție de tipul proprietății, localizare, număr de dormitoare, număr de băi și intervalul de preț. Căutarea, într-o formă mai restrânsă, este implementată și pe homepage.
screens screens
Funcționalități pentru chiriași
Pentru chiriașii interesați de o proprietate am gândit două funcționalități.   
Prima variantă de închiriere a unui spațiu este prin click pe butonul Apply now, care îi va redirecționa pe pagina de login a platformei Rent Manager. O altă variantă este programarea unui tur, folosind funcționalitatea Schedule Tour.
Proiectul următor