Brandweb
logo
Problema
Echipa de fotbal FC Politehnica Iași avea nevoie de un nou site care să comunice mai bine cu fanii echipei.
hero_image
Soluția
Colaborăm cu FC Politehnica Iași, echipa de suflet a ieșenilor, de mulți ani, fiind suporteri înfocați. Suntem mândri că de-a lungul timpului am contribuit la imaginea și promovarea unui brand care ne este drag și ne bucurăm că apelează la noi de fiecare dată.    
Am avut onoarea de a lucra la dezvoltarea unui nou site, pe care l-am refăcut complet, de la arhitectură informațională până la design și implementare.
location
location
location
Implementare în timp record
Pentru că hashtagul echipei - #PutemPentruPoli - ne caracterizează, noul site a fost un proiect pe care l-am implementat în timp record – tot procesul a durat mai puțin de o lună.  
Din lunga experiență de colaborare cu echipa, am știut exact care sunt nevoile în ceea ce privește site-ul, de la design care să se alinieze cu identitatea brandului, până la funcționalități necesare.  
screens screens
Sistem CMS
Știm că se adaugă mereu articole și comunicate pe site, așa că una dintre nevoi era o gestionare facilă a conținutului. Așadar, am integrat și un sistem CMS (Content Management System), cu o interfață de utilizare intuitivă. 
În plus, pentru a stimula interacțiunea dintre fani și brand, am adăugat în site și un widget de Facebook Messenger.
Proiectul următor