Brandweb
Armand Bertea
25.08.2021
10 tineri pasionați de fotbal, studenți la Sport sau proaspăt antrenori, pot participa gratuit la cea mai mare conferință dedicată digitalizării fotbalului din Europa Centrală și de Est

The Football Brain, startup-ul care își dorește să susțină cluburile și academiile de fotbal în procesul de digitalizare și utilizare inteligentă a datelor statistice, invită 10 tineri pasionați de fotbal, fie studenți la o facultate de sport, fie antrenori în cadrul academiilor, să beneficieze de invitații gratuite de participare la The Future of Football Business Conference 2021, cea mai mare conferință dedicată fotbalului din Europa Centrală și de Est.

Conferința va avea loc în perioada 1-4 septembrie, Graz, Austria, dar va avea și componentă online, întrucât datorită pandemiei numărul participanților fizic a fost limitat la 150.  Conferința este organizată de The Football Business Inside, fiind deja la a 4-a ediție și își propune să fie un loc de întâlnire pentru stakeholderii din fotbalul european, aducând împreună cluburi, asociații și ligi de fotbal pentru a face schimb de know-how și a facilita networking și relațiile internaționale.

The Football Brain este partener oficial și o parte din echipa noastră va participa fizic la Graz, unde în cadrul evenimentului vor fi întâlniri cu steakholderi din fotbalul european.

Iată ce zice Armand Bertea, fondator TFB, despre participarea la acest eveniment:

”Ne bucurăm foarte mult să putem susține conferința FOFBC 2021 în calitate de partener oficial. Pentru că se transmite online, considerăm că este o oportunitate extraordinară de transmitere a informațiilor de evoluție a industriei fotbalului și către oamenii din fotbal din România. Noi credem foarte mult în noile generații și știm că folosesc și apreciază tehnologia, fapt pentru care ne-am gândit să susținem participarea a 10 tineri pasionați de fotbal, fie studenți la o facultate de sport, fie proaspăt antrenori în cadrul unor academii.. Cei care sunt interesați pot să mă contacteze fie pe Facebook, Linkedin sau email contact@tfb.ai și vor primi invitațiile electronice pentru conferință. De asemenea, pot accesa și acest formular pentru înscriere https://forms.gle/UjYa3exTeQTUi2Rt9 ”.


Mai multe detalii despre programul conferinței și bilete puteți găsi pe https://www.footballbusinessinside.com/fofbc21 

Revenim cu vești despre cum a fost The Future of Football Business Conference după 12 septembrie! 

---

The Football Brain (TFB) este un spin-out din Brandweb și a fost fondat de Armand Bertea în 2021 ca răspuns la nevoia de digitalizare a cluburilor de fotbal, dar și pentru a răspunde trendului actual în care utilizarea datelor și a inteligenței artificiale fac diferența în luarea deciziilor atât tactice, cât și strategice.
Gândit pentru a satisface nevoile complexe ale cluburilor de fotbal, TFB este creat în sistem de module care fie colectează date, fie oferă date prin intermediul unor parteneri precum InStat. Modulele acoperă departamente precum financiar, tehnic, sportiv, medical, fan engagement sau cel dedicat special academiilor.

Înapoi la blog