Brandweb
Alexandra Huțanu
04.07.2016
Ce nu știați despre Black Friday

În America, Black Friday are loc imediat după Ziua Recunoștinței (ultima zi de joi din noiembrie). Acest lucru înseamnă că sărbătoarea marilor reduceri va apărea în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. La începuturile sale, Black Friday dura doar o zi, dar în zilele noastre sărbătoarea americană se întinde pe mai multe zile pentru a satisface cât mai mulți oameni.

Cele mai grave accidente din istoria Black Friday (SUA)

În 2008, cu 5 minute înainte de deschiderea unui magazin Wal-Mart din Long Island, cei 2 000 de oameni și-au pierdut răbdarea și au rupt ușile magazinului, călcându-se în picioare. În îmbulzeala creată, un angajat de 34 de ani și-a pierdut viața.

Într-un alt magazin, dar de data aceasta pe partea cealaltă a continentului, în Palm Desert (CA) două femei au început să se certe din senin. În scurt timp, partenerii doamnelor au început și ei să se certe și, la un moment dat, au scos fiecare câte un pistol și au început să se împuște.

În Virginia, un bărbat care avea probleme cu inima s-a prăbușit într-un magazin, dar toți au trecut pe lângă el în goana lor pentru a prinde produsele cu reducerea cea mai mare.

În Romania suntem SAFE

Din fericire, în România, Black Friday se întâmplă mai mult în online și, astfel, riscul de accidente este redus. De cele mai multe ori, consumatorii români se tem să nu adoarmă și să piardă cele mai bune oferte. Noi vă așteptăm vineri, 27 noiembrie 2015, cu o ofertă specială de Black Friday. Viteza de reacție este foarte importantă de Black Friday, așa că:

Înapoi la blog