Brandweb
Alexandra Hutanu
12.05.2020
In a relationship with #MobileApps - Let's talk about it

Facebook a lansat recent opțiunea de online event, așa că nu se putea să nu profităm de ocazie! Joi, de la ora 15, Patricia Bertea, CEO-ul nostru, își dă întâlnire în online cu câțiva invitați pentru o discuție relaxată despre relația lor cu aplicațiile mobile. Din perspectiva utilizatorului, vorbim despre motivele care ne determină să le instalăm ori dezinstalăm și despre când, unde și de ce le accesăm. Din perspectiva business-urilor, vorbim despre provocările aduse de procesul de adoptare a noilor aplicațiilor mobile.

Pentru că ne dorim să vedem cum diferă comportamentul de utilizare în funcție de domeniile de activitate – te-ai întrebat vreodată ce aplicații folosește un chef? – am pregătit o listă de invitați cu experiențe foarte diferite. Astfel, alături de noi îi vom aveam pe:

Ana Bazga - fondator Zuluff, primul brand românesc de scutece premium biodegradabile

Răzvan Gheorghică - Chiar cu o zi înainte să redeschidă salonul - știm sigur că începând de mâine nu o să mai aibă timp, Răzvan va fi alături de noi de la ora 15. Răzvan este fondator Atipic Salon, trainer Kérastase și ID Artist L'Oréal Professionnel. Abia așteptăm să aflăm ce app-uri folosește un hair stylist! 

Irina Fotache - Suntem foarte bucuroși să avem și un invitat stabilit în Londra! Irina a studiat IT & Business la Universitatea din Manchester, axându-se pe User Experience și Interface Design. Și-a început cariera la Credit Suisse în Londra, unde a fost Agile Scrum Master și Business Analyst, iar acum lucrează în Test & Change Management. Pasionată de artă și crafting, a lansat Daniella London Millenery, unde creează pălării de damă clasice, cu influențe moderne. Creațiile ei au fost purtate și la Nunta regală din 2018 și fac parte din campaniile sustenabile pentru ținutele de mireasă

Șerban Vornicu, șef birou alumni la UAIC, ni se va alătura la discuția de astăzi. Foarte pasionat de comunicare, lui Șerban îi place să fie înconjurat de persoane dinamice și pune accent pe cultivarea unor relații de durată, atât în cercul de prieteni, cât și în diferite contexte profesionale.

Bogdan Puiu - Chef Bogdan Puiu, bucătar, formator, dar și marketer pe deasupra! Într-o relație deschisă cu râsul și fericirea, alimentele și bucătăria, oamenii și dăruirea, așa cum se descrie el, vine joi să povestim despre ce aplicații folosește, de ce și ce ar recomanda. Bineînțeles, altele în afară de Poloniq, pe care momentan îl folosește pentru a vinde vouchere Soft & Grace

Mara Steiu - Joi ne auzim și cu Mara Steiu, Incoming Program Manager at Microsoft SUA, Student at Babson College (Business Analytics & IT), Founder iXperiment (first start-up accelerator for high school students in Romania)

Ioana Luca - Ioana a avut curajul să se întoarcă în România după 13 ani în care a locuit în Spania și s-a întors cu veselia și pofta de viață caracteristică spaniolilor, pe care le-a transpus alături de soțul ei într-un gastrobar cu iz andaluz: Andalú. Ne bucurăm că ni se alătură astăzi și suntem foarte curioși să vedem ce app-uri utilizează și, de ce nu, dacă sunt setate în română sau în spaniolă.

Horia Dragoslav - Cel mai tânăr invitat al nostru are doar 18 ani, dar lista lui de pasiuni și activități ne-a impresionat. Elev în clasa a 11-a la liceul „Emil Racoviță” din Iași, Horia Dragoslav face baschet de performanță. În plus, este pasionat de antreprenoriat, oameni faini, idei inovatoare și de tehnologia folosită în moduri cât mai creative. Anul acesta a fost organizator al evenimentului iXperiment Iași - primul accelerator pentru start-up-uri create de liceeni.

 

Câteva întrebări la care vom răspunde sunt:

- Când e ultima oară când ați instalat o aplicație mobilă și de ce?

- Câte din aplicațiile instalate sunt plătite? De ce ați ales să le plătiți?

- Ce aplicații sunt populare în industria în care lucrați?

- Dacă nu este prea personal, ce aplicații aveți instalate în telefon, altele decât social media?

- De ce dezinstalați o aplicație și cât de des o faceți?

- Există aplicații despre care credeți că au un UX foarte slab și totuși le folosiți? De ce?

- Există în momentul de față o aplicație pe care v-o doriți și nu ați găsit-o?

- Există în momentul de față un brand sau business care vă place foarte mult și care ați dori să vă pună la dispoziție o aplicație ca să interacționați mai ușor cu el?

 

Ne vedem joi, 14 mai, de la ora 15! Evenimentul poate fi accesat aici. 

Înapoi la blog