Brandweb
Patricia Bertea
22.06.2017
Căutăm pasionat de marketing la început de carieră

Ești la început de carieră și marketingul online îți trezește interesul? Îți dorești ca la început de drum să faci parte dintr-o echipă unită, care iubește distracția și îți este mereu alături? S-ar putea ca locul tău să fie în echipa Brandweb.

Căutăm pentru internship un junior interesat să crească în domeniul marketingului digital. Ne dorim o persoană pasionată de digital, curioasă, plină de entuziasm, căreia îi plac provocările și care este dispusă să pună la fel de mult suflet în proiectele mici cât pune și în cele mari.

Înveți cum e să lucrezi B2B, afli cum se mișcă piața românească în mediul digital, colaborezi cu colegii din departamentul de IT și lucrezi mereu îndeaproape cu cei din departamentul de marketing. Mai mult, biroul nostru este situat în Copou, foarte aproape de universitate.

Cum suntem noi

Avem experiență de 12 ani în domeniu. Ne plac paradoxurile – avem colegi amuzanți, care iubesc să se țină de glume în timp ce fac o muncă serioasă. O parte dintre noi iubim fotbalul, iar cealaltă suntem pasionați de shopping, dar niciunul dintre noi nu rezistă când vine vorba de mâncare bună. Ne place să sărbătorim reușitele. Mergem în teambuildinguri și ne distrăm cu boardgames la birou.

Fă și tu parte din echipa brandwebberilor! Trimite-ne email pe office@brandweb.ro.

Înapoi la blog