Brandweb
Patricia Bertea
06.06.2017
Începem seria trainingurilor în marketing online cu Google AdWords Fundamentals

Pentru cei care vor să își îmbunătățească abilitățile în marketing online, noi, echipa Brandweb, am pregătit o serie de traininguri. Începem cu un training intensiv de Google AdWords Fundamentals, dedicat participanților fără experiență de lucru în platforma de publicitate online.

Primul training va avea loc pe 17 iunie, în Sala Clio din incinta Unirea Hotel & SPA. Ziua va începe la ora 9:30. Se vor parcurge toate punctele importante care țin de parte teoretică și cea practică, apoi, la finalul zilei, se vor discuta întrebările examenului de certificare. Așadar, la finalul acestui training, participanții vor susține examenul de Fundamentals și vor putea obține certificarea oferită de Google, care este valabilă un an.

Trainingul se adresează:

  • Specialiștilor în marketing care vor să își îmbunătățească cunoștințele despre marketing online și să obțină certificări Google AdWords
  • Asistenților de marketing
  • Antreprenorilor care vor să își dezvolte prezența în online
  • Project managerilor
  • Reprezentanților din ONG-uri
  • Studenților sau persoanelor aflate la început de carieră

Trainerul va fi Patricia Bertea, fondator și CEO Brandweb, cu o experiență în e-commerce și marketing. Pe lângă experiența din mediul business, Patricia face parte și din mediul academic, fiind lector universitar în domeniul marketingului.

Brandweb a fost înființat în 2005, când piața românească abia se obișnuia cu ideea de promovare în mediul online. Avem proiecte care țin atât de promovarea online, cât și de produse și servicii de programare, având cunoștințe avansate în HTML, PHP, MySQL, jQuery, CSS. Am devenit parteneri Google în 2015 și avem acum 4 membri ai echipei certificați în Google AdWords.

έnscrie-te până pe 10 iunie la training și ai parte de prețuri speciale de Early Booking: training.brandweb.ro. Sunt doar 15 locuri disponibile!

În curând vor urma și alte traininguri despre promovare online! 

Înapoi la blog