Brandweb
Alexandra Hutanu
04.09.2019
Patricia Bertea, nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019

Patricia Bertea, CEO-ul nostru, a fost nominalizată la Gala Premiilor PIN 2019, categoria Women in Technology in 2019 – Entrepreneur Women of the Year. PIN Awards reprezintă premiile industriei regionale de IT & Outsourcing. Anul acesta, gala s-a aflat la cea de-a patra ediție. Peste 300 de lideri de opinie din domeniu (manageri IT, antreprenori, mediul universitar, instituții publice, asociații studențești relevante etc.) au participat la eveniment. Juriul a fost format din 29 de lideri de opinie din Iași.

Premiul Entrepreneur Women of the Year se adresează femeilor (co)fondatoare ale unor companii ITO care s-au remarcat prin rezultate deosebite în business și sunt un model pentru noua generație de fete și femei care vor să activeze în tehnologie.

În plus, proiectul demarat de Patricia – Tech Ideas by InfoEC – a fost nominalizat la categoria Education Program of the Year. Tech Ideas reprezintă un bootcamp de antreprenoriat dedicat studenților din anul 3 de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, specializarea Informatică-Economică. Cei peste 100 de participanți au format 21 de echipe și, sub coordonarea mentorilor, au lucrat la ideile de startupuri în tehnologie. Sloganul ediției a fost „Take the first step from idea to start-up”. Scopul proiectului este să contribuie la colaborarea dintre mediul universitar și cel de afaceri și să încurajeze spiritul antreprenorial al tinerilor. Tech Ideas este realizat în colaborare cu Rubik Hub.

 

Patricia Bertea spune:

„Cele două nominalizări reprezintă recunoașterea celor peste 15 ani de experiență atât în mediul universitar, cât și cel de afaceri. Mă bucur să văd că numărul femeilor din domeniul IT este în creștere și că propunerile de a aduce mediul academic mai aproape de ecosistemul de business sunt implementate și, mai ales, apreciate.”

PIN Awards este organizat de PINmagazine, revistă ce se adresează companiilor de IT și mediului universitar din regiunea Moldovei.

Puteți vedea lista completă de nominalizări aici: https://bit.ly/2KJ10ax

Înapoi la blog