Brandweb
Alina Frecauțan
11.04.2022
The Football Brain a lansat o funcționalitate nouă pentru cluburi și academii de fotbal - Galerie Video

Dezvoltarea și performanța sunt două dintre principalele caracteristici care definesc echipa The Football Brain, rolul căreia este de a ajuta cluburile și academiile de fotbal să ajungă la rezultate înalte prin soluții inovative de digitalizare a managementului sportiv. 

 

De curând, The Football Brain a lansat noi funcționalități ale aplicației software care vin în completarea funcționalităților deja existente în aplicație (Istoric Medical, Fan Engagement, Monitorizarea colectării taxelor, Organizarea activităților clubului/academiei, Evaluarea Sportivilor etc). Galerie Video și Gestionarea Competițiilor sunt noile funcționalități ale platformei The Football Brain care contribuie la gestionarea competițiilor, dar și la evaluarea performanțelor sportivilor dintr-un anumit sezon. 

 

În acest articol, vă prezentăm Galeria Video drept o funcționalitate a platformei prin care se pot extrage cu ușurință rezumate video de la cele mai importante activități din cadrul clubului sau academiei sau performanțele unui sportiv de la antrenamente, competiții sau alte evenimente. 

 

Ce presupune această funcționalitate? 

Pentru a crea un rezumat video este necesar a alege video-ul pe baza căruia va fi generat rezumatul. Astfel, se înserează în aplicație link-ul de la video din Youtube sau canalele de social media (Facebook) și se selectează secvențele video importante care vor apărea în rezumat. Se poate opta pentru generarea unei galerii video de la antrenamente sau competiții.

 

Care sunt beneficiile acestei funcționalități?

Galeria Video permite sportivilor și antrenorilor să își analizeze în mod critic performanțele pentru a-și îmbunătăți abilitățile și pentru a preveni posibile accidentări. Crearea unui rezumat video cu performanțele unui sportiv sau a unei echipe permite surprinderea a celor mai mici detalii din timpul unui antrenament sau meci. Antrenorii pot identifica care sunt punctele forte ale sportivilor și le pot oferi o perspectivă nouă asupra performanței lor. Odată ce se generează un rezumat cu acțiunile fiecărui sportiv, antrenorul și jucătorul pot dezvolta o strategie nouă prin abordarea punctelor slabe și exploatarea punctelor forte care vor contribui la dezvoltarea echipei.

 

Un alt beneficiu al funcționalității este distribuirea rezumatelor video înregistrate în aplicație în canalele de Social Media sau distribuirea acestora către părinți. O bună modalitate de a prezenta părinților performanțele copiilor la fotbal.


 

Despre The Football Brain

The Football Brain este start-up-ul care răspunde nevoii de digitalizare a cluburilor și academiilor de fotbal din România, cât și din afara țării prin soluții inovative de digitalizare a managementului sportiv. Soluții financiare, medicale, tehnice și de comunicare, toate pot fi ușor centralizate în platformă. 

 

Pentru a susține cluburile și academiile de fotbal din România în obținerea fondurilor, The Football Brain vine cu o soluție de colectare online a Formularelor de Redistribuire a Impozitului pe venit (Formular 230).

Mai multe detalii, poți găsi aici.

 

The Football Brain a încheiat diverse parteneriate cu Academii și Cluburi de Fotbal atât în România, cât și în afara țării. Printre cluburile partenere se regăsește FC Politehnica Iași, Academia Didi Junior Iași, City Football Club Iași, cât și multe altele. De asemenea, The Football Brain este partener FBIN, platformă internațională pentru industria mondială de afaceri de fotbal cu oferte pentru organizații și persoane fizice. 

 

Înapoi la blog