Brandweb
Armand Bertea
25.08.2021
The Football Brain – partener oficial al celei mai mari conferințe dedicate digitalizării fotbalului din Europa Centrală și de Est

The Football Brain (TFB) este un spin-out din Brandweb și a fost fondat de Armand Bertea în 2021 ca răspuns la nevoia de digitalizare a cluburilor de fotbal, dar și pentru a răspunde trendului actual în care utilizarea datelor și a inteligenței artificiale fac diferența în luarea deciziilor atât tactice, cât și strategice.


Gândit pentru a satisface nevoile complexe ale cluburilor de fotbal, TFB este creat în sistem de module care fie colectează date, fie oferă date prin intermediul unor parteneri precum InStat. Modulele acoperă departamente precum financiar, tehnic, sportiv, medical, fan engagement sau cel dedicat special academiilor.


În prima săptămână din septembrie o parte din echipa The Football Brain va participa la Conferința The Future of Football Business (FOFBC2021), ce va avea loc în Graz, Austria și este organizată format hibrid de The Football Business Inside (FBIN).


FOFBC2021 este la a 4-a ediție deja și își propune să fie un loc de întâlnire pentru stakeholderii din fotbalul european, aducând împreună cluburi, asociații și ligi de fotbal pentru a face schimb de know-how și a facilita networking și relațiile internaționale.

Iată ce zice Armand Bertea, fondator TFB, despre participarea la acest eveniment:

”Ne bucurăm foarte mult să putem susține conferința FOFBC 2021 în calitate de partener oficial. Pentru noi este o oportunitate extraordinară de a putea avea discuții face-to-face cu stakeholderi din fotbalul european. Până în prezent am avut astfel de discuții în online, iar produsul nostru The Football Brain a fost apreciat de cluburi din Slovenia, Austria și Polonia. Considerăm că este ocazie foarte bună și pentru oamenii din fotbal din România să participe la o astfel de conferință care aduce cele mai noi trenduri în materie de utilizarea tehnologiei în fotbal, conferința având și variantă de event online transmis prin Hopin. Noi ne dorim foarte mult să atragem atenția asupra evoluției tehnologice în fotbal și de aceea am decis să oferim 10 bilete gratuite pentru conferința online către 10 studenți înscriși la o facultate de sport, care sunt pasionați de fotbal sau tineri antrenori care lucrează cu academii de fotbal. Pentru cei interesați, îi rog să mă contacteze fie pe Facebook, LinkedIn sau email contact@tfb.ai și vor primi invitațiile electronice pentru conferință”.


Conferința va avea loc în perioada 1-4 septembrie 2021, la Graz, dar și online, iar mai multe detalii despre program și bilete puteți găsi pe https://www.footballbusinessinside.com/fofbc21


Revenim cu vești despre cum a fost The Future of Football Business Conference după 12 septembrie!

Înapoi la blog