Brandweb
Alina Frecauțan
03.02.2022
The Football Brain ajută academiile și cluburile sportive din România să adune fonduri prin colectarea online a Formularelor de Redirecționare impozit pe venit

Te-ai gândit vreodată cum ai putea și tu să contribui la succesul clubului sportiv preferat, pe care ai vrea să-l vezi cucerind titluri importante? 

Sportul de performanță are nevoie de multiple resurse pentru a putea asigura activitatea eficientă a cluburilor și academiilor, dar și participarea acestora la diverse competiții locale, regionale, naționale și chiar internaționale.

Pentru că suntem un Start-up în domeniul sportiv, conștientizăm importanța resurselor financiare și materiale pentru performanța cluburilor și academiilor de fotbal din România. 

Astfel, una dintre soluțiile prin care academiile și cluburile sportive pot obține fonduri este colectarea Formularelor de Redirecționare a Impozitului pe venit. 

 

Ce este un Formular de Redirecționare venit pe impozit și cum ajută The Football Brain academiile și cluburile sportive?

Formularul de Redirecționare a impozitului pe venit sau Formularul 230 este o cerere prin care persoanele fizice sau juridice, pot redirecționa impozitul pe venit anual către ONG-uri, respectiv 2% în cazul persoanelor juridice și 3,5% în cazul persoanelor fizice. 

Pentru a amplifica procesul de colectare a formularelor, The Football Brain vine în ajutorul academiilor și cluburilor care vor să ajungă la performanțe înalte cu o platformă în care pot fi centralizate toate formularele completate de beneficiari. În acest sens, TFB a lansat un formular pe pagina de Facebook, în care cluburile și academiile sportive din România se pot înscrie pentru a beneficia gratuit de platforma de centralizare a formularelor. Astfel, academiilor și cluburilor care au completat formularul, li se creează o pagină cu Formularul de Redirecționare Impozit pe venit, care poate fi accesată ușor de pe orice tip de dispozitiv (telefon, tabletă, laptop) și poate fi distribuită în mediul online către părinți sau alți beneficiari. 

 

Fiecărei academii sau club îi este creat un cont în platformă, în care pot fi găsite toate Formularele 230 completate de beneficiari. Formularele colectate vor fi descărcate din platformă și depuse fizic la Agenția de Finanțe Publice până pe data de 25 mai a anului curent

 

The Football Brain este un Start-up care răspunde nevoii de digitalizare a cluburilor și academiilor de fotbal, care reușește să implice inteligența artificială în gestionarea eficientă al managementului sportiv. TFB oferă academiilor și cluburilor de fotbal din România, cât și din afara țării, soluții tehnice, financiare, medicale și de comunicare, centralizate într-o singură platformă.

Mai multe detalii despre TFB găsiți în link-ul de mai jos: 

https://tfb.ai/ro

The Football Brain a încheiat diverse parteneriate cu Academii și Cluburi de Fotbal, precum FC Politehnica Iași, Academia Didi Junior Iași, City Football Club Iași, cât și multe altele din țară. De asemenea, TFB este partener FBIN, platformă internațională pentru industria mondială de afaceri de fotbal cu oferte pentru organizații și persoane fizice. 

 

Înapoi la blog