Brandweb
Alexandra Hutanu
18.06.2020
Un nou site FC Politehnica Iași, marca Brandweb

Că suntem printre cei mai mari fani Politehnica Iași probabil că știți. În 2017 eram nominalizați la Webstock cu aplicația dezvoltată pentru echipă, Doar Poli Iași (detalii aici), iar în 2018 am organizat primul Treasure Hunt pentru o echipă din Liga I (detalii aici) și am copt cozonaci cu echipa pentru un eveniment caritabil marca Cozo app, aplicația de cozonaci pe care am dezvoltat-o (detalii aici). Iar asta pe lângă aparițiile în media prin intermediul acțiunilor făcute pentru echipa alb-albaștrilor (vedeți aici câteva dintre acestea).

Iar acum am avut onoarea de a lansa un nou site pentru îndrăgita echipă: www.politehnicaiasi.ro

Pentru că hashtagul echipei ne caracterizează - #PutemPentruPoli - noul site a fost un proiect implementat în timp record – tot procesul, de la design la implementare, a durat mai puțin de o lună.

Din lunga experiență de colaborare cu echipa, am știut exact care sunt nevoile în ceea ce privește site-ul, de la design care să se alinieze cu identitatea brandului, până la funcționalități necesare.

Pentru o gestionare facilă a conținutului – se adaugă mereu articole și comunicate, am integrat și un sistem CMS (Content Management System), cu o interfață de utilizare intuitivă. În plus, pentru a stimula interacțiunea dintre fani și brand, am adăugat în site și un widget de Facebook Messenger.

FC Politehnica Iași este în inima suporterilor încă din 1945. Suntem mândri și ne bucurăm că de-a lungul timpului am contribuit la imaginea și promovarea unui brand cu o frumoasă istorie și cu o bază de sute de fani. #teamBrandweb & #teamPoli

Înapoi la blog