Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Black Friday este aproape. Ești pregătit să-ți maximizezi vânzările online?

Shopify este recomandarea noastră pentru magazinele online care doresc să maximizeze profitul în timpul campaniilor de Black Friday.

Shopify: Alegerea de Top a Partenerilor Noștri

Avem o șansă unică de a juca un rol important în introducerea de noi comercianți în ecosistemul Shopify și de a oferi soluții care să îi ajute să-și gestioneze afacerile cu succes.

Certificarea Shopify: Experiența personală a unui brandwebber

Susținerea Certificării Shopify Foundations a fost o experiență captivantă datorită informațiilor de actualitate pe care Shopify le pune la dispoziția cursanților.

Cele mai bune 20 de aplicații Shopify pentru dezvoltarea afacerii tale în 2023

Aplicațiile Shopify extind funcționalitatea platformei și ajută în multe feluri – de la UX la marketing.

Digitalizarea cluburilor de fotbal

Cluburile de fotbal au adoptat platformele de social media ca instrumente puternice de conectare cu fanii din întreaga lume.

Suntem activi în primul proiect pilot pentru digitalizarea IMM-urilor inițiat de ADR Nord Est și Banca Mondială

Transformarea digitală a IMM-urilor este un pas așteptat și recomandat tuturor companiilor care își doresc să crească performanța.

 

Digitalizarea IMM-urilor – De ce restaurantele ar trebui să-și digitalizeze activitatea

Digitalizarea restaurantelor reprezintă o revoluție în modul în care restaurantele funcționează, interacționează cu clienții și își eficientizează operațiunile.

Credem în digitalizare - Credem în software pentru fotbal - Credem în The Football Brain

The Football Brain este un software pentru digitalizarea școlilor de fotbal, dezvoltat 100% in house. Echipa Brandweb este super dedicată creșterii acestui start-up, alături de fondatorul TFB, Armand Bertea.

Timeline 2022 - Retrospectiva anului 2022 la Brandweb

Am deschis larg brațele pentru toate provocările și surprizele pe care ni le-a pregătit 2023 și privim cu multă recunoștință la cele mai importante momente și activități din 2022 pentru #teamBrandweb.