Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Cum poți pierde clienți cu pagina de Login

Opțiunea de login este pentru marketeri un tool prețios, întrucât prin login utilizatorii sunt identificați și activitatea lor pe site este monitorizată.

Ce se întâmplă însă când acest Login este agresiv introdus în faze incipiente ale parcursului utilizatorului în site?

Cele mai vizibile branduri în Social Media în luna decembrie 2015

Urmărirea activității marilor branduri în social media poate fi un punct de plecare pentru a pune la punct un plan de comunicare în social media.

Ce nu știați despre Black Friday

În America, Black Friday are loc imediat după Ziua Recunoștinței (ultima zi de joi din noiembrie). Acest lucru înseamnă că sărbătoarea marilor reduceri va apărea în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. La începuturile sale, Black Friday dura doar o zi, dar în zilele noastre sărbătoarea americană se întinde pe mai multe zile pentru a satisface cât mai mulți oameni.

Designul de bannere - o provocare? Exemple din AdWords Display

Bannerele au fost o sursă importantă de generare de trafic încă din 1994. Fie animate, fie statice, acestea își dovedesc eficiența atunci când, în loc să enerveze utilizatorul, îl atrag și-l fac să dea click.

Design pentru influențarea cumpărătorilor

Nu aș putea spune cât de recentă e schimbarea de design de la Booking.com, dar pot spune că, pentru un specialist în marketing online, e foarte vizibilă și justificată.

Design pentru (ne)încredere

Stiați că designul este cel mai important element al unui site atunci când un vizitator intră pentru prima dată pe el?

De ce? În niciun caz pentru că vrem noi să-i placă site-ul, respectiv designul.