Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Pe urmele comorii Politehnicii

Pentru fanii Politehnica Iași, am pregătit în colaborare cu echipa ieșeană un Treasure Hunt la Stadionul Emil Alexandrescu, miercuri la ora 13:00.

Robert Katai: „Încă nu-l văd. Podcastul e super la început.”

Drumurile până la muncă pot fi lungi și plictisitoare câteodată.  Astăzi vom discuta despre una dintre modalitățile perfecte prin care să aflăm informații cu privire la subiecte care ne pasionează, mai ales dacă suntem mai mereu în mișcare.

Cele mai plăcute situații neplăcute de pe un site

Paginile cu erori 404 pot fi comparate cu un coșmar, atât din percepția utilizatorului, cât și cea a celui care deține site-ul.

Află noile schimbări impuse de cei de la Facebook

Începând cu data de 23 august 2018, paginile ce au un segment larg de audiență provenită din SUA vor fi nevoite să completeze un proces de autorizare pentru a putea continua postarea conținutului.

GDPR- ul și părțile lui... comice

Ei bine ultimele zile au fost o nebuloasă pentru toți consumatorii de online. În mare parte a fost despre beepuială continuă a telefonului care ne anunța că am mai primit un mail, ghici de unde?

AgroAgent aplicație destinată exclusiv companiilor din domeniul agricol

Brandweb lansează o nouă aplicație ce ușurează munca agenților din domeniul agricol, prin eficientizarea proceselor de comunicare și raportare.

Generația iBrains - provocarea de mâine a marketerilor

Află cine sunt acum, dar mai ales cine vor deveni mâine și cum trebuie brandurile să se pregătească pentru cei care au fost intitulați generația iBrains.

CozoApp – Singura aplicație mobilă dedicată cozonacilor

Echipa Brandweb a lansat singura aplicație mobilă dedicată cozonacilor. Ideea CozoApp a venit din dorința de a putea avea o modalitate ușoară de a comanda cozonaci, dar și pentru a susține producătorii locali.

Chrome + Adblocker = Love or Hate?

Google tocmai a lansat, pe 15 februarie, un update la Google Chrome ce va include AdBlocker, menit să țină la distanță toate reclamele “enervante” pentru utilizatori.