Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Cum împarți plăcinta pentru a fi în trend în 2017 - 9 direcții pentru bugetul de marketing

Știm că în această perioadă marketerii își stabilesc bugetele pentru noul an. De aceea, venim în ajutor cu câteva direcții pentru conturarea strategiei de marketing online în 2017. Vă invităm să aflați de ce este important să investiți în site-uri pentru mobil, bugete AdWords, certificare de securitate, marketing automation, programe de loialitate, testare și optimizare UX, campanii video, realitate virtuală și comunicare unitară pe toate canelele.

Antonimul lui Black Friday

Știți că Black Friday are un antonim? Este … Buy Nothing Day sau Ziua Internațională fără Cumpărături. O zi internațională de protest împotriva consumerismului, care se organizează în peste 65 de țări, în aceeași zi cu Vinerea Neagră.

Cum a schimbat Tinder comportamentul decizional

La început, ești plin de entuziasm atunci când se formează fiecare compatibilitate. După câteva zile, deja simți că este prea epuizant să răspunzi tuturor. Majoritatea utilizatorii de Tinder au trecut prin aceste etape. Exceptând însă viața amoroasă, cum a schimbat Tinder comportamentul decizional și cum ne afectează pe noi ca marketeri?

Cele mai „înfricoșătoare” experiențe în online pentru utilizatori

Ce face un utilizator să fugă de un website-ul la fel de repede cum ar fugi dacă ar fi urmărit de o armată de zombie? De Halloween, vedem care sunt strigoii care ne fugăresc clienții și îi fac să se ducă la adăpostul altui site.

Cele mai „înfricoșătoare” probleme ale posesorilor de business-uri online

Ce le face managerilor sau antreprenorilor pielea de găină când vine vorba de afacerea lor în online? De Halloween, vă prezentăm trei dintre cele mai înfricoșătoare probleme care bântuie mediul online.

Google Trends și Zilele Iașului

Cum vine octombrie, primăria din Iași începe să se gândească la ce artiști să aducă la zilele orașului; comercianții își pregătesc deja marfa pentru vânzare; iar ceilalți ieșeni își pun mâinile în cap numai când se gândesc la ce trafic o să urmeze.

Schimbări la anunțurile plătite Google Adwords

În aprilie 2016, utilizatorii motorului de căutare Google au început să observe o schimbare în modul de afișare a rezultatelor: semnul care

POLITEHNICA, parte din oraș, parte din inima ta

Sportul unește comunități și prin sport se formează repere de conduită și succes la care tinerii pot să aspire și după care pot să se ghideze.

Aplicație web pentru plantat copaci

Sâmbătă, 26 martie 2016, o parte din echipa Brandweb a participat alături de peste 200 de voluntari la plantarea a 10000 de copaci din proiectul “Copacul de azi, pentru oxigenul de mâine”.