Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

Participarea Brandweb la GPeC SUMMIT

Brandweb a participant la cea mai tare Conferință de Marketing Digital & E-Commerce la 360 de grade.

Primul Job în Web Development - experiența unui Junior Developer după primul an de activitate

Află ce cunoștințe trebuie să ai ca Junior Web Developer și cum poate fi experiența ta dacă vrei să activezi în acest domeniu.

 

Top 8 tendințe E-Commerce ale platformei Magento 2 în anul 2022

Pe măsură ce lumea comerțului electronic progresează într-un ritm alert, platforma Magento 2 vine cu o serie de tendințe de dezvoltare pentru anul 2022.​

Brandweb - partener al celei de-a 3a ediții Tech Ideas by InfoEc Students

TechIdeas a avut sprijinul Brandweb în organizarea bootcamp-ului pentru studenții de la Specializarea Informatică Economică de la FEAA Iași.

 

The Football Brain a lansat o funcționalitate nouă pentru cluburi și academii de fotbal - Galerie Video

The Football Brain a lansat o funcționalitate nouă care să ajute cluburile și academiile de fotbal la evaluarea performanțelor sportivilor. 

Tendințe practice pentru developeri în construirea magazinelor Shopify

Vă prezentăm câteva tendințe practice de dezvoltare ale magazinelor și aplicațiilor e-commerce recomandate de experții Shopify, pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a vă crește vânzările.

The Football Brain ajută academiile și cluburile sportive din România să adune fonduri prin colectarea online a Formularelor de Redirecționare impozit pe venit

Sportul de performanță are nevoie de multiple resurse pentru a putea asigura activitatea eficientă a cluburilor și academiilor, iar The Football Brain ajută academiile și cluburile sportive să colecteze Formularele de Redirecționare Impozit pe venit. 

Timeline 2021 - Retrospectiva anului 2021 pentru Brandweb

Proiecte noi, teambuilding-uri și schimbări de cultură organizațională sunt doar o parte dintre elementele care au definit anul 2021 ca fiind unul în care ne-am recuperat optimismul și am încercat să profităm la maxim de timpul petrecut împreună. 

Participarea The Football Brain la Proiectul Launch 2021

În iulie 2021, s-a desfășurat Proiectul Launch la care Armand Bertea, Managing Partner Brandweb, a participat cu produsul nostru The Football Brain. Peste 100 de fondatori de succes și experți din diverse industrii s-au reunit pentru a oferi expertiză antreprenorilor de start-up-uri în lansarea produselor pe piață.