Brandweb
Blogul
#brandwebberilor

Filtre

“Află mai multe” duce la “poți face mai bine”

Unele trenduri sunt mai subtile decât altele. Folosirea sintagmei “află mai multe” a început sa devină foarte folosită în mediul online în ultimul timp. Mediul online are acum foarte multe link-uri cu această expresie generică, care face referire în mare parte la informații de tip secundar. 

3 noutăți importante pentru cei cei vând online

Profitați de aceste informări și succes la vânzări!

Căutările anului 2015 pe Google

Google, motorul de căutare lider de piață la nivel global, dezvăluie în fiecare an care au fost trendurile în căutări atât la nivel general, cât și pe domenii și zone geografice diferite.

Cum alegeți o agenție pentru un proiect de SEO?

Alegerea agenției pentru o campanie de SEO nu este facilă.

Dincolo de faptul că urmăriți selectarea unui partener pe termen lung, aveți nevoie să puteți evalua capacitatea acestuia de a duce la capăt în mod corect și responsabil acțiunile de SEO.

De ce este SEO scump?

Întrebarea potrivită ar fi “De ce să nu fie scump atunci când locurile sunt limitate?”  

Da, locurile sunt limitate. Și nu vorbim despre primele 10 locuri din prima pagină de căutare, ci de cel mult primele 3. E un club exclusivist această primă pagină din Google, se muncește mult pentru a se ajunge acolo și se plătește în consecință.

Nou! Magazine online în Shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic care oferă toate serviciile într-un singur loc. Sistemul este cunoscut și sub denumirea de Saas (software as a service) pentru că funcționalitățile platformei pot fi accesate drept servicii care sunt plătite pe baza unui abonament lunar.

Aplicație mobilă pentru fanii CSMS Iași

Fanii CSMS se bucură, începând cu data de 7 iulie 2015, de aplicația mobilă pentru Android a clubului. Aplicația este o variantă comodă pentru fani de a fi mereu la curent cu noutățile clubului de fotbal ieșean.

Diacritice în numele domeniului

ROTLD - Autoritatea Națională de Administrare a domeniilor .ro a anunțat că, începând cu 3 iunie, se vor putea înregistra domenii cu diacritice.

Remarketing în Rețeaua de Căutare

De ce afacerea ta are nevoie de Remarketing?

96% dintre vizitatori pleacă de pe site-ul tău fără să convertească

70% abandonează coșul de cumpărături fără a cumpăra

49% vizitează 2-4 site-uri înainte de a cumpăra